3 aylık Xbox Game Pass nasıl alınır?

Yomra

Hectopat
Daha fazla  
Bir ara böyle bir teklif vardı, sanırsam hiç Game Pass almamışlar 3 aylık alıyordu, indirimli. O yine devam ediyor mu? Ben Xbox Game Pass alacağım, minimum 3 aylık. Bunu indirimli bir şekilde alma şansım var mı? Bilen varsa aydınlatabilir mi? (Daha önce hiç Xbox Game Pass almadım.)

en son bu konu 2023 te açılmış devam ediyormu yine bu kampanya?

Bir ara böyle bir teklif vardı, sanırsam hiç Game Pass almamışlar 3 aylık alıyordu, indirimli. O yine devam ediyor mu? Ben Xbox Game Pass alacağım, minimum 3 aylık. Bunu indirimli bir şekilde alma şansım var mı? Bilen varsa aydınlatabilir mi? (Daha önce hiç Xbox Game Pass almadım.)

en son bu konu 2023 te açılmış devam ediyormu yine bu kampanya?
İtemsatış gibi yerden 25tlye al bence.

Şu an stok yok ve 3 aylık en az 239 stokta olursa.
hocam peki bunu başka türlen almanın bir yolu yokmudur?

itemsatışa baktımda 3 aylık heaplar satıyorlar ama ben kendi hesabımda oynamak istiyom game pass kendi hesabıma kayıtlı olmalı

(KOD) 1 AYLIK XBOX GAME PASS PC | İtemsatış bu arkadaş satıyor galiba 1 aylık kod

Xbox Game Pass Core — Xbox Game Pass Core 3 Months ürününü satın al | Xbox hocam burdan alsam olurmu bu 3 aylık game passmi?

hocam peki bunu başka türlen almanın bir yolu yokmudur?

itemsatışa baktımda 3 aylık heaplar satıyorlar ama ben kendi hesabımda oynamak istiyom game pass kendi hesabıma kayıtlı olmalı

(KOD) 1 AYLIK XBOX GAME PASS PC | İtemsatış bu arkadaş satıyor galiba 1 aylık kod
Hocam şöyle oluyor microsoft hesabına aldıgınız hesabı gırıyosunuz xboxada kendı hesabınızı sızın hesabınız gibi oluyor yani.

Hocam şöyle oluyor microsoft hesabına aldıgınız hesabı gırıyosunuz xboxada kendı hesabınızı sızın hesabınız gibi oluyor yani.
hocam ben direk sadece kendi hesabıma girmek istiyom onlarda online olduğunu düşünmüyorum, 3 aylık böyle daha ucuza varsa ordan alıcam direk yoksa normal alıcam

3 aylık kod gibi mesela

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı