3 bin TL bütçeyle PS3 vs Xbox 360

Xbox 360 E alırdım. Bad Update yapardım. Crack oyun oynardım. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(Normalde PS3 alırdım fakat Fat kasa ve hele 40GB depolama hayır.)

Ve lütfen başka arkadaşlar orijinal oyun alın falan demesin bu konsollar artık çok eski zaten satın alacağınız oyunların parası yapımcıya gitmeyecek ve Microsoft bile destek vermiyor. O yüzden gayet de gönül rahatlığı ile cracklenebilir.

Normalde 3bintlye PS3 Slim bulmustum onu alacaktım ama sahibi ilandan kaldırdı o yüzden alamadım.

Normalde 3bintlye PS3 Slim bulmustum onu alacaktım ama sahibi ilandan kaldırdı o yüzden alamadım.

Bende var PS3 Slim 290GB manevi değeri olmasa satardım vallahi hocam ama ilk konsolum olduğu için değerli 5 sene oldu taş gibi hâlâ.

Özel Sony oyunları dışı zaten hocam Xbox 360 her şekilde PS3'ten iyi performans verecek. O yüzden Xbox 360 gönül rahatlığı ile alınabilir güzel konsoldur. :)
Örnek oyun:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video için teşekkürler.

Bir de bir şey soracağım ben konuyu nasıl çözüldü yapacağım acaba.

Bir şey sorabilir miyim ben simdi Xbox'ı alıp cracklıcemya PS3 oyunu kullanabilir miyim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı