3 bin TL bütçeyle PS3 vs Xbox 360

Ylod nedir acaba?
Yellow Light Of Dead özellikle Fat kasa PS3'lerde olan bir hata. Zamanında üretici olan Foxconn beylerin sırf daha fazla para kazanmak için Lehim kalitesini düşürüdüğünden dolayı bumpgate dediğimiz bir hata ile PS3'ler bozuluyordu. Bu o dönem resmen her teknolojik eşyada oluyordu.
YLOD bir çip arızası çoğu insanlar sıcaklıktan dolayı olduğunu düşünsede bu tamamiyle Foxconn'un rezilliği.
RIP Felix Zamanında bu youtuber'dan izleyerek detaylarını öğrenmiştim yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Ayrıca benzer bir sorundan Xbox 360'da müzdarip. Fakat alacağınız Xbox 360 E olduğundan dolayı ve 2013 gibi üretildiğinden dolayı bu sorunla karşılaşma ihtimalı çok düşük.

Yellow light of Dead özellikle fat kasa PS3'lerde olan bir hata. Zamanında üretici olan Foxconn beylerin sırf daha fazla para kazanmak için lehim kalitesini düşürüdüğünden dolayı bump gate dediğimiz bir hata ile PS3'ler bozuluyordu. Bu o dönem resmen her teknolojik eşyada oluyordu.
Ylod bir çip arızası çoğu insanlar sıcaklıktan dolayı olduğunu düşünsede bu tamamiyle Foxconn'un rezilliği.
RIP Felix zamanında bu YouTuber'dan izleyerek detaylarını öğrenmiştim yanlış hatırlıyor da olabilirim.

Ayrıca benzer bir sorundan Xbox 360'da müzdarip. Fakat alacağınız Xbox 360'e olduğundan dolayı ve 2013 gibi üretildiğinden dolayı bu sorunla karşılaşma ihtimalı çok düşük.

Teşekkürler. Bir de bir şey soracağım almaya değer mi aslında PS4 sahibiyim ama bu tür konsolları da seviyorum PC de yükselteceğim sizce bu paraya bunumu alayım yoksa PC'den devam mı?

Teşekkürler. Bir de bir şey soracağım almaya değer mi aslında PS4 sahibiyim ama bu tür konsolları da seviyorum PC de yükselteceğim sizce bu paraya bunumu alayım yoksa PC'den devam mı?
Yaaani objektif olarak bakarsak PC her anlamda tüm konsollardan daha iyidir ve eğer ekran kartsız bir bilgisayar kullanmıyorsanız 7. Jenerasyon oyunlarını zaten PC her anlamda iki konsoldanda daha iyi açacak.
Fakat konsol rahatlığını seviyorsanız ve eski teknolojiye karşı bir zaafınız varsa tabiki konsol. :)

Yani eskiye bayağı bir zaafım var normalde kendime PC toplayacaktım aynı zamanda ablamada toplucaktim iyi bir teklif ile kasa aldım paranın coğu gitti sonra DDR5 RAM paraları falan arttı arada kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı