3 bin TL mouse önerisi

O kadar da çok daha iyi diyecek kadar bir fark olduğunu sanmıyorum.
Biri 39 gram, diğeri 55. Bu iki mouse'un zaten aynı kefeye koyulması pek mantıklı olmuyor. Ayrıca malum Scyrox'da donanım daha iyi olduğu için malzemeden kısılıyor.
Tabii Scyrox'un malzemesi de öyle R1 Pro kadar dandik pütürlü bir şey değil, orta seviyede.

Ben dış malzeme yapısına daha çok önem veririm, gıdımlık fark için malzemeden yedirmem.

Fantech yine daha mantıklı ama Scyrox da alınmayacak bir mouse değil.
Seçime bağlı ancak Fantech malzeme kalitesinde çok daha iyi.

Biri 39 gram, diğeri 55. Bu iki farenin zaten aynı kefeye koyulması pek mantıklı olmuyor. Ayrıca malum Scyrox'da donanım daha iyi olduğu için malzemeden kısılıyor.
Tabii Scyrox'un malzemesi de öyle R1 Pro kadar dandik pütürlü bir şey değil, orta seviyede.

Ben dış malzeme yapısına daha çok önem veririm, gıdımlık fark için malzemeden yedirmem.

Yani özellik olarak pek fark yok ama 900 lira fark var sonuçta. Bu iki fareyi karşılaştıran birkaç makale inceledim hepsi Scyrox'u önermişti ve malzeme kalitesinde sadece skatelerde problem olduğu yazıyordu. Ayrıca Fantech rtingsde yok biliyorum ama Scyrox orada en başarılı mouselaradn biriydi. Bir de Fantech kadar bir fiyata bütçeyi biraz zorlayıp gidip Lamzu ve Pulsar hatta ogm dediğiniz modeli almayı önerdiler.

Yani özellik olarak pek fark yok ama 900 lira fark var sonuçta. Bu iki fareyi karşılaştıran birkaç makale inceledim hepsi Scyrox'u önermişti ve malzeme kalitesinde sadece skatelerde problem olduğu yazıyordu. Ayrıca Fantech rtingsde yok biliyorum ama Scyrox orada en başarılı mouselaradn biriydi. Bir de Fantech kadar bir fiyata bütçeyi biraz zorlayıp gidip Lamzu ve Pulsar hatta ogm dediğiniz modeli almayı önerdiler.

Fantech Endonezyalı bir marka olduğu için ne Amerika, ne de Kanada’da neredeyse hiç bilinmiyor. Genelde Endonezyalı inceleme kanalları veya Reddit üzerinde genel topluluk üzerinde incelemelerini görebilirsiniz, yorumlar gerçekten çok iyi. Scyrox’da malzeme kalitesinde sorun yok denmemesi malzeme kalitesinin kısılmış olduğunun üstünü çizmez, göze batacak bir sorun olmadığını gösterir. Fantech’in iddialarına bakarsanız esneme ve gıcırdama yapmayacak şekilde tasarlandığını görebilirsiniz ki Reddit incelemelerinden bunu doğrulayabiliriz, kendim de kullanıyorum zaten. İncelemelerinde tek bir tane kötü yorum göremezsiniz.

Şu inceleme kanalını öneririm. Kanadalı, ekipman incelemeleri yapan bir kanal.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bütçe çıkıp OGM V2 Pro alınması daha iyi olur. Buzlu bir dış kaplaması var çok iyi hissettiriyor ve sağlam da.

Yani kısacası Fantech gibi bir markanın Lamzu kadar bilinmemesi normal aslında.

Bu arada Helios II Pro’nun incelemesi (S değil) Türk bir YouTube kanalında bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı