3 bin TL mouse önerisi

Bütçe
3000 TL

İsmet İkier

Decapat
Daha fazla  
Üniversiteye gideceğim için laptop ( muhtemelen yani aile evinde okumazsam ) alacağım ve bu laptop in yanında tabii ki bir fare de almam gerekiyor. O yüzden öneri isteyecektim. Ortalama 2-3K'lik bir mouse almayı düşünüyorum kesinlikle değecekse biraz daha çıkılabilir emin değilim. Oyun oynayacağım ilk PC alacağım ama niyetim kaliteli tüm hikayeli oyunları oynamak bunun dışında da FPS oyunu oynarım diye düşünüyorum. PC'den ayarlanabilir DPI paneli gibi şeyleri olursa hoş olur açıkçası. Üzmeyecek kaliteli fare öneriniz var mı acaba?

Üniversiteye gideceğim için laptop ( muhtemelen yani aile evinde okumazsam ) alacağım ve bu laptop in yanında tabii ki bir fare de almam gerekiyor. O yüzden öneri isteyecektim. Ortalama 2-3K'lik bir mouse almayı düşünüyorum kesinlikle değecekse biraz daha çıkılabilir emin değilim. Oyun oynayacağım ilk PC alacağım ama niyetim kaliteli tüm hikayeli oyunları oynamak bunun dışında da FPS oyunu oynarım diye düşünüyorum. PC'den ayarlanabilir DPI paneli gibi şeyleri olursa hoş olur açıkçası. Üzmeyecek kaliteli fare öneriniz var mı acaba?

El boyutun ve tutus seklin nedir?

El boyutun ve tutus seklin nedir?

Üzgünüm dün yazım kurallarından timeout yedim de ondan yazamadım. Görseldeki gibi biraz cetvelle bakmaya çalıştım ortalama enine 10 boyuna 16 cm diyebiliriz sanırım. Tutuş şekli dersen hiçbir fikrim yok. Şu ana kadar hiç PC m olmadı nasıl bir tutuş şeklim var bilmiyorum ama genele hitap eden olursa mantıklı olur sanırım. fare hafif olsun elime tam otursun falan küçük belli ki elim birçok kişiye göre.

Dosya Ekleri

• IMG_20250721_001504.jpg
    IMG_20250721_001504.jpg
    99,7 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250721_001627.jpg
    IMG_20250721_001627.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 22
Üzgünüm dün yazım kurallarından timeout yedim de ondan yazamadım. Görseldeki gibi biraz cetvelle bakmaya çalıştım ortalama enine 10 boyuna 16 cm diyebiliriz sanırım. Tutuş şekli dersen hiçbir fikrim yok. Şu ana kadar hiç PC m olmadı nasıl bir tutuş şeklim var bilmiyorum ama genele hitap eden olursa mantıklı olur sanırım. Fare hafif olsun elime tam otursun falan küçük belli ki elim birçok kişiye göre.

Attığım zaopin fareler muhtemelen eline oturur.
Bunu da öneririm.

2. si hakkında bir konuya denk gelmiştim wraith in müşteriye önem vermemesi ile ilgiliydi sanırım fare berbat halde gelmiş bir sorunu mu varmış ne ama wraith hiç umursamamiş siz ne diyorsunuz birçok iyi yorumuna da denk geldim merak ediyorum açıkçası

Attığım zaopin fareler muhtemelen eline oturur.
Bunu da öneririm.
wraith in kendisi tercih edilebilir bir marka mı sence iyi ve kötü yorumlarının bir kısmını gördüm kafam karışık

2. si hakkında bir konuya denk gelmiştim wraith in müşteriye önem vermemesi ile ilgiliydi sanırım fare berbat halde gelmiş bir sorunu mu varmış ne ama wraith hiç umursamamiş siz ne diyorsunuz birçok iyi yorumuna da denk geldim merak ediyorum açıkçası
Bazıları wraith in umursamaz olduğunu söylüyorlar bilmiyorum ben oradan alışveriş yapmadım ama bence öyle değil. Wraith den alışveriş yapan çok arkadaşım var hepsinde herhangi bir sorun çıkmadı.

wraith in kendisi tercih edilebilir bir marka mı sence iyi ve kötü yorumlarının bir kısmını gördüm kafam karışık
Evet tercih edilir. Her sitede kötü yorum var.

Bazıları wraith in umursamaz olduğunu söylüyorlar bilmiyorum ben oradan alışveriş yapmadım ama bence öyle değil. Wraith den alışveriş yapan çok arkadaşım var hepsinde herhangi bir sorun çıkmadı.

Evet tercih edilir. Her sitede kötü yorum var.
anladım doğru diyorsunuz sadece bana kötü şans in vurmamasi lazım. 1 2 haftaya Urfa da fıstık sezonu açılıyor birkaç gün çalışıp önce fareyi almayı düşünüyordum şuan zaopin aklıma yattı scyrox da fena durmuyor bunlardan birini alicam sanırım teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı