3 bin TL mouse önerisi

Bütçe
3000
Site, kutusu açılan ürünü iade almayacağını beyan ediyor.

Tüketici kanunu böyle değil.
Nasil "güvenilir" oluyor tüketici haklari kanununa uymayan site?

Gidip amazondan alın. Başınız ağrımasın. Uğraşılmaz esnafla.

Ayrica sanırım forumlarda calisanlari faal bu arkadaşların. Yeni model ne getirseler bir anda o tavsiye edilen ürün oluveriyor enteresan şekilde.

Site kutusu açılan ürünü iade almayacağını beyan ediyor sitede.
Tüketici kanunu böyle değil.
Nasil "güvenilir".
Ürün problemli çıkarsa iade alıyorlar veya değişimde yapılıyor. Üründe problem vs yoksa keyfi iade edemezsin ve haklılar.

Yeni model ne getirseler bir anda o tavsiye edilen ürün oluveriyor enteresan şekilde.
O fiyata malzeme kalitesi ve iç donanımı harika bir mouse olduğu için öneriyoruz.

Ürün problemli çıkarsa iade alıyorlar veya değişimde yapılıyor. Üründe problem vs yoksa keyfi iade edemezsin ve haklılar.

O fiyata malzeme kalitesi ve iç donanımı harika bir mouse olduğu için öneriyoruz.
Öyle bir şey yok kanunda.
Kafaniza göre atmayin. Açın kanunu okuyun. Bilmeden konusmayin.

Kaynak: https://ticaret.gov.tr/data/5d43e87b13b876433065530b/e6cc584020982965ddb7ff9daa39edd1.pdf

Bilgi:
114- Mesafeli sözleşme yöntemiyle bir ürün satın aldım, ancak ürünü beğenmedim. Bu
durumda ne yapabilirim?

Tüketici mesafeli sözleşmede on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart
üstlenmeksizin cayma hakkına sahiptir. Bu süre eğer “mal” satın alınacak ise mal tesliminden
itibaren; “hizmet” satın alınacak ise hizmet sözleşmesinin kurulduğu andan itibaren başlar. Bunun
yanı sıra sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de tüketici her zaman
cayma hakkını kullanabilir.

Son düzenleme:
Öyle bir şey yok kanunda.
Kafaniza göre atmayin. Açın kanunu okuyun. Bilmeden konusmayin.

Kaynak: https://ticaret.gov.tr/data/5d43e87b13b876433065530b/e6cc584020982965ddb7ff9daa39edd1.pdf

Bilgi:
114- Mesafeli sözleşme yöntemiyle bir ürün satın aldım, ancak ürünü beğenmedim. Bu
Durumda ne yapabilirim?

Tüketici mesafeli sözleşmede on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart
Üstlenmeksizin cayma hakkına sahiptir. Bu süre eğer “mal” satın alınacak ise mal tesliminden
İtibaren; “hizmet” satın alınacak ise hizmet sözleşmesinin kurulduğu andan itibaren başlar. Bunun
Yanı sıra sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de tüketici her zaman
Cayma hakkını kullanabilir.

Kanun yönünden haklı olabilirsin. Size tek bir şey sorayım, aldığınız mouse başkasının alıp beğenmeyip iade ettiği bir ürün olarak size postalansa, yani ilk dokunan elleyen ve kullanan siz değil de bir başkası olup beğenmediği için size nasip olsa ne düşünürsünüz. Şimdi diyeceksin ki, iade ürünleri sıfır kategorisinde satmasın o zaman. E neyapsın ya o zaman. Benim 3000'e alıp beğenmediğim ürünü 2700'e 2. el az ellenmiş diye mi satsın.

Online alışverişlerin en mide bulandıran kısmı olan iade aldıkları kullanılmış ürünleri tekrar gönderimi işle midir? Bence bu Wraith denilen site bu çağ dışı uygulamanın önünü kesiyor.

Fareyi de hijyen ürünleri arasına sokup iade almıyor. Kıyafet olsa hiç sorun değil yıkar giyersin ama bu mouse ile bizler bütünleşiyoruz. Neden başka birinin kirlettiği ürünü kullanmak durumunda kalalım ki.

Kusuru olmayan ürünlerin keyfi iadesinde bir düzenleme yapacaklardı sonradan piyasa kaldırmaz diye rafa kaldırdılar. Ama bu iş biz müşterileri üstünlük sağlarken satıcılara haksızlık oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı