3 bin TL'ye DRAM'lı 1 TB SSD tavsiyesi

Shai

Hectopat
Merhaba, F/P bir sistem kurmaya çalışıyorum. RGB'li G.Skill Trident Z5 Neo vs. gibi RAM'ler yerine Patriot Viper Venom EXPO 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 tercih ettim, bu şekilde 990 Pro vs. yerine tercih edebileceğim kaliteli F/P bir SSD arıyorum. Bütçem 3.000 TL diyebilirim, gördüğüm kadarıyla 2.000 TL bandında olan tüm SSD'lerde DRAM bulunmuyor, Windows'u da kuracağım ve 2 TB fiyatı uygun olursa 2 TB'de direkt alabilirim 5.000 küsur'e, gördüğüm kadarıyla Kioxia g2'den başka DRAM olan bir model yok uyguna, ama onunda hızları bayağı düşük.

Son düzenleme:
KC3000 ama bütçeyi bir tık aşıyor.

Hocam açıkçası aradaki 400 TL farkı verir 990 Pro almayı tercih ederdim diye düşünüyorum, sadece olabildiğince gereksiz masraftan kaçınmak istiyorum ve kullanmayacağım bir güce para vermek istemiyorum amacım sadece oyun oynamak şu an 970 EVO Plus 500 GB kullanıyorum bu sistemi kardeşime hediye edeceğim kendime sıfırdan bir SSD alacağım ve en azından bunun hızının 970 EVO ile aynı ya da yüksek olmasını isterim yok mu şöyle 4000-5000 hızlarında DRAM'lı güzel bir SSD 1 TB'lik 2.500 - 3.000 TL arasında.

Bunda DRAM yok diye biliyorum.

Düzenleme: Varmış teşekkür ederim bunu görmüştüm beğenmiştim ama aklımda DRAM yok diye kalmış nedense markanın başka modeli ile karıştırdım sanırım teşekkür ederim tam aradığım bir modele benziyor, bir sorunu vs. yaşayan oldu mu? Isınma sorunu vs?

Merhaba, F/P bir sistem kurmaya çalışıyorum. RGB'li G.Skill Trident Z5 Neo vs. gibi RAM'ler yerine Patriot Viper Venom EXPO 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 tercih ettim, bu şekilde 990 Pro vs. yerine tercih edebileceğim kaliteli F/P bir SSD arıyorum. Bütçem 3.000 TL diyebilirim, gördüğüm kadarıyla 2.000 TL bandında olan tüm SSD'lerde DRAM bulunmuyor, Windows'u da kuracağım ve 2 TB fiyatı uygun olursa 2 TB'de direkt alabilirim 5.000 küsur'e, gördüğüm kadarıyla Kioxia g2'den başka DRAM olan bir model yok uyguna, ama onunda hızları bayağı düşük.

Kioxia Exceria PRO.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı