3 bin TL'ye oyun kolu önerisi

3 ü arasından xbox kolunu alırdım eksiklerine rağmen. Neden derseniz zaten bluetooth ile kullanılabiliyor 2.4 ghz alıcı olmaması aşırı büyük bir eksi değil. Zira evde kendi kollarım için de bluetooth adaptörü aldım artık bluetooth ile kullanıcam. Ama benim için esas alma sebebi sizin aksinize pilli olması olurdu. Evde zaten sürekli bir ton pil oluyor şarjla falan uğraşmayı çok sevmiyorum. Yurtdışı alışverişi artık sıkıntı olmasaydı üçününde yüzüne bile bakmazdım orası da ayrı mesele.
benım anakartımın bluetooth ozellıgı yok o yuzden ben bluetooth ile de bağlanamıcam.Pil almak sürekli bi masraf değil mi sizce de xboxun avantajı ne tam olarak cok mu kaliteli hissi vs.?

bu bilgi güzel oldu bneım ıcın teşekkur ederım gerçekten.Bir de son olarak şunu sorayım benim için el ergonomisi cok onemli fifa oynadıgım ıcın sızce msi gc30 v2 el için rahat mı tasarlanmış ve ağırlıgı nasıl tecrubenıze gore

Msi'ın şekli xbox eski nesil kolu ile neredeyse aynı ve bence ergonomi bakımından en iyilerinden biri. 212 gram ağırlığı var yani ağır veya hafif sayılmaz gayet ideal.
Şurada bir inceleme videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI'ın şekli Xbox eski nesil kolu ile neredeyse aynı ve bence ergonomi bakımından en iyilerinden biri. 212 gram ağırlığı var yani ağır veya hafif sayılmaz gayet ideal.
Şurada bir inceleme videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazı kullanıcılar Xbox veya Logitech F310 tarzı kolların PC oyunları ile direk uyumlu olup sorun çıkartmadıgını soyluyor ama bazıları dizilimden kaynaklı PS5 DualSense kolu gibi bazı kollarda sorun olabileceğini ve oynatmadıgını soyluyor extra yazılımlar kurup oynanabiliyor diyorlar MSI GC30 v2'de de böyle bir sorun var mı biliyor musunuz? Yoksa Xbox F310 gibi sorunsuz oynatıyor mu yazılım kurmadan.

Ikea dan alabilirisin 200 tl sarj aleti, 200tl 4 adet şarjlı pil. Tepe tepe kullan. Hyperx Clutch kabloluyu fps oyunlarında kullanıyorum memnunum. Diğer oyunlarda Xbox 9. Nesil kullanıyorum.

Bazı kullanıcılar Xbox veya Logitech F310 tarzı kolların PC oyunları ile direk uyumlu olup sorun çıkartmadıgını soyluyor ama bazıları dizilimden kaynaklı PS5 DualSense kolu gibi bazı kollarda sorun olabileceğini ve oynatmadıgını soyluyor extra yazılımlar kurup oynanabiliyor diyorlar MSI GC30 v2'de de böyle bir sorun var mı biliyor musunuz? Yoksa Xbox F310 gibi sorunsuz oynatıyor mu yazılım kurmadan.
Xbox dizilimine sahip kollar otomatik olarak Xinput özelliğine sahip oluyor direkt tak çalıştır olarak hemen hemen bütün oyunlarda hiçbir ayar yapmadan oyuna dalabiliyorsun. Msi kolun bana göre dezavantajı type c girişi olmaması. Bu sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Birde bluetooth özelliği yok.

Xbox dizilimine sahip kollar otomatik olarak Xinput özelliğine sahip oluyor direkt tak çalıştır olarak hemen hemen bütün oyunlarda hiçbir ayar yapmadan oyuna dalabiliyorsun. Msi kolun bana göre dezavantajı type c girişi olmaması. Bu sizin için sorun değilse alabilirsiniz. Birde bluetooth özelliği yok.
bluetooth benim için bi önemi yok usb adaptör ile oynarım fakat micro usb olması gecikmesinin artması anlamına gelmez değil mi type c olsaydı daha hızlı veri aktarıldıgını okudum ama oyun oynarken hangi veriyi aktarıcam yani burda kastedilen ben tuşa bastıktan sonraki tuşun gecikmesi mi oluyor bunu mu etkiliyor yada neyi etkiler?

Ikea dan alabilirisin 200 tl sarj aleti, 200tl 4 adet şarjlı pil. Tepe tepe kullan. Hyperx Clutch kabloluyu fps oyunlarında kullanıyorum memnunum. Diğer oyunlarda Xbox 9. Nesil kullanıyorum.
bu dediğiniz şarj aletini bi atma şansınız var mı bulamadım

Son düzenleme:
bluetooth benim için bi önemi yok usb adaptör ile oynarım fakat micro usb olması gecikmesinin artması anlamına gelmez değil mi type c olsaydı daha hızlı veri aktarıldıgını okudum ama oyun oynarken hangi veriyi aktarıcam yani burda kastedilen ben tuşa bastıktan sonraki tuşun gecikmesi mi oluyor bunu mu etkiliyor yada neyi etkiler?

bu dediğiniz şarj aletini bi atma şansınız var mı bulamadım
O gecikme değerlerine kafayı pek takmayın kabloda bir gecikme hissetmezsiniz. Zaten çoğu zaman kablosuz olarak kullanacaksınız o zaman da farkedilir bir gecikme olacağını sanmıyorum.
Evet bu arada tuşa bastıktan sonra o bilginin pc ye aktarılması arasında geçen süre gecikme oluyor.

O gecikme değerlerine kafayı pek takmayın kabloda bir gecikme hissetmezsiniz. Zaten çoğu zaman kablosuz olarak kullanacaksınız o zaman da farkedilir bir gecikme olacağını sanmıyorum.
Evet bu arada tuşa bastıktan sonra o bilginin pc ye aktarılması arasında geçen süre gecikme oluyor.
anladım.Şimdi bu kolda bi batarya var ben kablolu kullandığım zamanda şarj olacagı için batarya sürekli yüzde yüzdeyken kabloyu kullanmış olacagım bu bataryaya bi zarar verir mi sürekli kablolu kullandığımda.Şarjı dolunca çıkarıp mı kullanmalıyım bataryaya zarar vermemesi için?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı