3 gündür açılmayan sistemde Windows düzgün çalışmıyor

Authorvia

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
7700xt
İşlemci
amd ryzen 7 7700x
Valorant'ı açamıyorum yanıt vermiyor diyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum sonra Görev Yöneticisi'nden cıkmaya çalıştığım zaman ondan da yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Daha 1 saat önce formatladım düzelsin diye hala aynı sorunlar devam ediyor. Windows ayarları bile açılmıyor.

Valorant'ı açamıyorum yanıt vermiyor diyor. Görev Yöneticisi'nden kapatıyorum sonra Görev Yöneticisi'nden cıkmaya çalıştığım zaman ondan da yanıt vermiyor hatasını alıyorum. Daha 1 saat önce formatladım düzelsin diye hala aynı sorunlar devam ediyor. Windows ayarları bile açılmıyor.
abi steam bile yanıt vermiyor şimdi denedim onuda

Temiz uefi kurulum yapmanı tavsiye ederim ve yaparken diskleri formatlamak yerine silip yeni disk kurulumu yapmayı deneyebilirsin.

neden böyle oldu acaba biliyor musunuz
İnan tam olarak ne olduğunu söylemek zor. Kurulum veya windows sürümüyle ilgili bir şey olabilir iso dosyasını microsoftun orijinal sitesinden alıp rufus ile flash diske yazdırmanı öyle kurulum yapmanı öneririm. Ayrıca donanımları kontrol edebilirsin fanları vs, birileri oynamış olabilir...

İnan tam olarak ne olduğunu söylemek zor. Kurulum veya Windows sürümüyle ilgili bir şey olabilir ISO dosyasını Microsoft'un orijinal sitesinden alıp Rufus ile flash diske yazdırmanı öyle kurulum yapmanı öneririm. Ayrıca donanımları kontrol edebilirsin fanları vs, birileri oynamış olabilir...
Hiç de anlamam bunlardan

W11 yükleme medyası oluşturma, sayfanın az aşağısında. İso olarak indir var zaten orda.

Rufus ile iso dosyasını usbye yazdırma, W100 için anlatıyor W11 için de aynı şey geçerli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

W11 yükleme medyası oluşturma, sayfanın az aşağısında. İso olarak indir var zaten orda.

Rufus ile iso dosyasını usbye yazdırma, W100 için anlatıyor W11 için de aynı şey geçerli.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

teşekkür ederim deneyeceğim bunu
ayarlar bile böyle kalıyor açılmıyor
1758833723418.png

Muhtemelen temiz kurulum yapamadığından dolayıdır, bu adımları uygularsan sorunun çözülür. İhtiyacın olursa sesli olarak veya teamviewer üzerinden de müsait zamanda yardımcı olurum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı