3 Günlük ev interneti iptal bedeli var mıdır?

catfood

Hectopat
Yer
Coruscant, Empire
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci, Webmaster, Modder - Cyberpunk 2077 & Titanfall 2 & Battlefront 2
Arkadaşlar selamlar, 2 gündür burada internet hızımla alakalı sorunlarımı yazıyorum. Çözmeye çalıştıkça bir yere varamıyorum çünkü Türk Telekom sonuçta, anlarsınız ya. Ben bu interneti iptal ettirmek istiyorum. 24 aylık taahhüt var ama henüz hizmet başlayalı 3 gün oldu. Kendilerinden herhangi bir modem gibi cihaz almadım. Kablo döşeme gibi şeylerde olmadı zaten uzun yıllardan beri hazırda boşta duran kablolar falan vardı, sadece açılımını yaptılar. Herhangi bir şey öder miyim, koşulsuz iptal edilir mi?

Hat çekme ücreti yansıttılarsa onu + paketin indirimsiz ücreti üzerinden iptal olana kadar geçen süredeki kullanımın ( başlangıçtan itibaren 10 gün geçtiyse 10 günlük kullanım ücreti) kadar ücret ödersin.

Arkadaşlar selamlar, 2 gündür burada internet hızımla alakalı sorunlarımı yazıyorum. Çözmeye çalıştıkça bir yere varamıyorum çünkü Türk Telekom sonuçta, anlarsınız ya. Ben bu interneti iptal ettirmek istiyorum. 24 aylık taahhüt var ama henüz hizmet başlayalı 3 gün oldu. Kendilerinden herhangi bir modem gibi cihaz almadım. Kablo döşeme gibi şeylerde olmadı zaten uzun yıllardan beri hazırda boşta duran kablolar falan vardı, sadece açılımını yaptılar. Herhangi bir şey öder miyim, koşulsuz iptal edilir mi?

Taahhütlü ise edemezsiniz. Değilse edersiniz ancak daha modem vs. gelmemiş bu yüzden bir müşteri hizmetlerini arayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hat çekme ücreti yansıttılarsa onu + paketin indirimsiz ücreti üzerinden iptal olana kadar geçen süredeki kullanımın ( başlangıçtan itibaren 10 gün geçtiyse 10 günlük kullanım ücreti) kadar ücret ödersin.
3 gündür aktif ve 10GB civarı kullanım yapılmış. Bu ikisi çok tutmaz herhalde, bunun dışında büyük sayılar söz konusu olur mu?
taahhütlü ise edemezsiniz değilse edersiniz ancak daha modem vs. gelmemiş bu yüzden bir müşteri hizmetlerini arayın
İlk ve son ay taahhütten koşulsuz cayma olayı vardı, onun dışında 14 gün içinde alınan her türlü hizmet veya ürünü feshetme vesaire. Bunlar işlemiyor mu benim durumuma?

Bazı arkadaşlar hat ücreti hizmet ücreti veya 24 ayın indirimi olan ayların cayma ücreti demişler ama kesinlikle hiç bir ücret yansıtamazlar.14 gün içinde cayma hakkınız var zaten yasal olarak.Tıpkı aldığınız ürünü 14 gün içinde iade ettiğiniz gibi. Sonuçta hizmet satın alıyorsunuz.

Üstad bana D Smart 1 haftalık taahütlü kuruluma 400 lira gibi bir fiyat verdiler iptal için. Bende bir konu açıp tartışıcam. Modemim ve kablom vardi 2 dakikalik bir kurulum yaptılar ve 400 lira gibi bir fiyat çıktı iptal için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı