E egg4e Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:25 #1 3 günlük bir program için nasıl?
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 596 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:36 #2 Nasıl derken tam olarak neyi soruyorsun?
alpermen Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.774 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:39 #3 egg4e dedi: 3 günlük bir program için nasıl? Eki Görüntüle 2587107 Genişletmek için tıkla... Genel olarak 10 tekrar 3 sat şeklinde değişen ham dayanıklılık hem de kütle kazanırsın.
egg4e dedi: 3 günlük bir program için nasıl? Eki Görüntüle 2587107 Genişletmek için tıkla... Genel olarak 10 tekrar 3 sat şeklinde değişen ham dayanıklılık hem de kütle kazanırsın.
E egg4e Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:55 #4 ismejxenk dedi: Nasıl derken tam olarak neyi soruyorsun? Genişletmek için tıkla... hipertrofi yani duzenli olarak agirliklarim artar mi ?
ismejxenk dedi: Nasıl derken tam olarak neyi soruyorsun? Genişletmek için tıkla... hipertrofi yani duzenli olarak agirliklarim artar mi ?
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 596 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 21:00 #5 egg4e dedi: hipertrofi yani duzenli olarak agirliklarim artar mi ? Genişletmek için tıkla... Şimdi dostum yeni başladıysan veya başlayacaksan her türlü artar ancak programda değiştirelecek çok şey var.
egg4e dedi: hipertrofi yani duzenli olarak agirliklarim artar mi ? Genişletmek için tıkla... Şimdi dostum yeni başladıysan veya başlayacaksan her türlü artar ancak programda değiştirelecek çok şey var.
E egg4e Femtopat Katılım 28 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:34 #6 ismejxenk dedi: Şimdi dostum yeni başladıysan veya başlayacaksan her türlü artar ancak programda değiştirelecek çok şey var. Genişletmek için tıkla... 6 aydir gidiyorum fakat 3 gunluk bir programa gececegim bu iyi midir yani neleri degistirmeliyim ?
ismejxenk dedi: Şimdi dostum yeni başladıysan veya başlayacaksan her türlü artar ancak programda değiştirelecek çok şey var. Genişletmek için tıkla... 6 aydir gidiyorum fakat 3 gunluk bir programa gececegim bu iyi midir yani neleri degistirmeliyim ?
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 596 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:55 #7 egg4e dedi: 6 aydir gidiyorum fakat 3 gunluk bir programa gececegim bu iyi midir yani neleri degistirmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Dostum 3 günü arttır arttıramıyorsan programını Full Body yap. Her kas icin 1-2 set yap yanda yazan tekrarların bir anlamı yok asıl önemli olan tükenişe gitmek 4-8 tekrar aralığı idealdir. Başka bir sorun olursa sorabilirsin.
egg4e dedi: 6 aydir gidiyorum fakat 3 gunluk bir programa gececegim bu iyi midir yani neleri degistirmeliyim ? Genişletmek için tıkla... Dostum 3 günü arttır arttıramıyorsan programını Full Body yap. Her kas icin 1-2 set yap yanda yazan tekrarların bir anlamı yok asıl önemli olan tükenişe gitmek 4-8 tekrar aralığı idealdir. Başka bir sorun olursa sorabilirsin.