3 hafta boyunca matematik çalışmak mantıklı mı?

Aynı dediğiniz gibi yapmayı planlıyorum ancak sporumu evde yapmak zorundayım nedenini sormayın lütfen 2. si 5 saat matematik çalışmak okey ama plan konusunda doğru planı koyamıyorum. Fizik mi koyayım kimyamı hadi kimyayı koydum hangi konusunu çalışayım matematik te her şeyimi ayarladım kalan derslerle ilgili hiçbir fikrim yok.

Allah yardımcımız olsun en azından çabaladık deriz teşekkürler kıymetli yorumlarınız için.

Her gün mat - sözel - sayısal olarakdan 3 tane ders koyun eğer hafta da çok yorulursanız diye haftanın ortalarında ve sonlarında birer gün sevdiğiniz ve kolay dersleri koyabilirsiniz. Eğer matematiğiniz düzelirse planı daha eşit hale getirin. Konu seçmek hakkında öğretmen olan babamın ve ortaokul öğretmenimin önerisi önce çok açığın olan konuları hallet

Hocam söylediğiniz bilimsel olarak maalesef bir geçerliliği yoktur günlük 6 saat uyku demek. Yeteri kadar dinlenmemiş bir beyin ve vücüt demektir ki beyin öğrendiği bilgileri uyurken ve dinlenirken işler bu konuda ki görüşünüzü yanlış bulmaktayım uykudan feraget edilip 5 saat matematik çalışmak akıntıya karşı kürek çekmek gibidir bir şey elde edemezsiniz.

Ben öyle yapıyorum. Günlük uyku kaç saat uyuduğundansa, çok uyuyup uyandığınız saatlerle alakalıdır ve genel olarak (kendim için konuşayım ) 10 da yattıp 4.30 da kalktığında dinç olarak günü geçiririm. Belki bir süre ayılmakta zorluk geçirebilirsiniz. Baktın çok erken 5.30 da kalkın. Eğer yeterli motivasyonunuz var ise 3 de bile kalkabilirsiniz. Asla alarmı ertelemeyin eğer çok uykunuz geliyorsa saat 11-12 de bir öğle uykusu işiniz görebilir. Dediğim gibi aklına uymayan kısımları değiştirebilir.
 
E o zaman bana müsade herkese kıymetli yorumlarından dolayı teşekkür ederim , hayatlarında başarılar dilerim. Konu kapanabilir arkadaşlar iyi akşamlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı