3 internet birleştirilir mi?

Efelykiarl

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba evimde 3 tane internet var. 3 İnternetide birleştirip fazla hız almak istiyorum.
  • 1. İnternet 100Mbps Turkcell
  • 2. İnternet 50Mbps (Tam bilmiyorum) Türktelekom
  • 3. İnternet 16Mbps (Tam bilmiyorum) TTNET
Yani yapmak istediğim şey 156Mbps hız almak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle bir şey yok. TTNET, şu andaki Türk Telekom. Turkcell Superonline zaten ayrı. Şirket ortaklık birleşmeleri olabiliyor fakat birleşme gibi bir durum yok. Evinizde 3 firmanın interneti nasıl oluyor, sabit internet, vınn wifi gibi sanırım. Ama onların hızlarını birleştirip 156 Mbps hızlara ulaşamazsınız. Onların toplamı 166 yapıyor, hat zayıflamalarını da karçtarsak, yani 156 Mbps olabilir. Ama dediğiniz durumun mümkünatı yok. Yaş kaç sizin?

Öyle bir şey yok. TTNET, şu andaki Türk Telekom. Turkcell Superonline zaten ayrı. Şirket ortaklık birleşmeleri olabiliyor fakat birleşme gibi bir durum yok. Evinizde 3 firmanın interneti nasıl oluyor, sabit internet, vınn wifi gibi sanırım. Ama onların hızlarını birleştirip 156 Mbps hızlara ulaşamazsınız. Onların toplamı 166 yapıyor, hat zayıflamalarını da karçtarsak, yani 156 Mbps olabilir. Ama dediğiniz durumun mümkünatı yok. Yaş kaç sizin?

Evimde 3 tane sabit hat var. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama hepside çok iyi çalışıyor. 1 tanede turkcell superbox var. Nasıl birleştirebilirim ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı