3 "Keko" bize bulaştı

Böyle insanların ağzını patlata patlata yumruklamak istiyorum ama ne yazık ki gücüm el vermiyor. Gücüm el verseydi bile bıçaklanırdım sanırım. Bu kekolar oksijen israfından başka bir şey değil.
Hepsi bıçakla geziyor hocam. Kendinize güveniyor olsanız bile bulaşmayın. Ellerinde en az serçe parmağım kadar bıçak oluyor.
 
23:30 gibi parkta 4 kişi oturuyorduk. Kardeşim ben, komşum ve onun kardeşi.

Kardeşimle komşumun kardeşi az ileride sohbet ediyorduk, ben ve Berke (Adı Berke, komşum yazmayayım 10 kere.) Az ileride bir şişeyi çevirip düz tutturmaya çalışıyorduk, sonrasında;
3 Keko geldi içlerinden birisi, o şişeyi atmayın milletin kafasına gelecek dedi.
Etrafta kimse yoktu oysa :D

Ben cevap olarak, etrafta kimse yok birine gelmez dedim.
Cevap tabii ki atarlı bir cevap,
-"Gelirsem oraya haşat ederim seni" :D
Sonra Berke'yi çağırıp
-"Gel gavga edek istersen" dedi.
-Sonrasında Berke ona "Kaç yaşındasın?" diye sordu.
-Cevap olarak karşımızdaki kişi "18 niye soruyon" dedi. Berke
-Ben 16 yaşımdayım, sence adil olur mu?" dedi.
-Aralarından bir öbürü "Nerelisin sen?" dedi. Berke cevap olarak "Kayseri" dedi. "Kayserililer dolandırıcı oluyor" dedi.
-Berke bela almamak için her şeye doğrudur dedi. Buna da gıcık oldular.
Neyse, sonra biz başımıza bela almayalım diye oradan uzaklaştık, eve gidip kahve yaparız diye düşündük. Eve giderken arkamızdan uzayın dediler. Sonra kalkıp peşimizden gelip, "Dino Dino geh geh" falan dediler. Yine sesimiz çıkmadı.

Geçip eve gidecektim ancak, Kardeşim ve Berke'nin kardeşi istemedi gitmek. Ne kadar çabalasam da onların bulaşacağını bize anlatamadık. Zor bela eve sokabildik bunları.

Yanlarında eminim bıçak falan taşıyorlardı, kavga aradıkları da aşikardı. Siz olsanız bu durumda ne yapardınız?

İyi yapmışsınız bu tipler beli boş gezmez eminim hepsinin yanında bıçak vardır bunlara karşı erkeklik taslamaya gerek yok ağırdan alıp uzaklaşmak en iyisi.
 
Kim olduğu belli olmayan, genel olarak hayatıma hiçbir etkisi olmayacak iki üç dangalağı niye dikkate alayım ki? Uzaklaşır giderim. Duygusal kararlar almayın arkadaşlar, önceliğiniz kendiniz olsun.
 
Hepsi bıçakla geziyor hocam. Kendinize güveniyor olsanız bile bulaşmayın. Ellerinde en az serçe parmağım kadar bıçak oluyor.
15 yaşındayım, yolda yürürken yüzüne bile bakmıyorum. Bu insanların toplu şekilde içeri tıkılması lazım. Zorbalık da bunlarda, taciz de bunlarda, cinayet de bunlarda, uyuşturucu da bunlarda, adam yaralama da. Nasıl nesilleri tükenecek bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı