3 kg dambılla spor yapılır mı?

3,4 kilo ile yap bakalım bir 50 tekrar ne oluyor :D

Genel prensip, büyük kaslara çok yük ve az zaman, küçük kaslara az yük ve çok zaman yük bindirmektir. Kol kasları için normalde kaldırabildiğinin maksimumu yerine daha düşüğü ve bol tekrar ile YAVAŞ YAVAŞ geliştirmeni yap. Farkı göreceksin.
Konunun duayeni geldi.

3,4 kilo ile yap bakalım bir 50 tekrar ne oluyor :D

Genel prensip, büyük kaslara çok yük ve az zaman, küçük kaslara az yük ve çok zaman yük bindirmektir. Kol kasları için normalde kaldırabildiğinin maksimumu yerine daha düşüğü ve bol tekrar ile YAVAŞ YAVAŞ geliştirmeni yap. Farkı göreceksin.
Az kilo derken sen kaçla çalışıyorsun. Bazı insanlar cheat yapıyor kol çalışırken sen düzgün formda 10-12 tekrar çıkarmaktan mı bahsettin yoksa cidden 50 tekrar mı yapıyorsun 5 kiloyla?

Lafın gelişi söyledim. Ben de işin duayeni falan değilim hahah, 6 aydır falan gidiyorum ama sürekli daha iyisi daha doğrusu nasıl yapılır sorup soruşturuyorum videolar izliyorum yazılar okuyorum. Şu an 12.5 ile yapıyorum kolları hala. Düzgün formda yapılması gerekiyor yüzde yüz, hala concentration curl yavaş yavaş yapınca adamı mahvediyor(iyi anlamda).

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı