@Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok.
Yurt dışında da türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor.
Afgan ırkıyla Türk ırkını neden bir tutuyorsun.
@Umut Nas, o da yabancı diğerleri de... Ne fark edecek? Irkçılığa gerek yok.
Yurt dışında da türkler; milletvekilliği, bakanlık, belediye başkanlığı vb. gibi unvanlara sahip olabiliyor.
Ayrıca bu adamın bu ülkeye kaçak gelmiş olma ihtimali de var.
Merhaba, senin "bilgi kaynağının doğruluğundan emin olmadan" kısmına beton dökmek için geldim, iskandinav kısmındaki atıp tutmalarını bir daha konuşmayı değil klavyenden, aklından bile geçirmemelisin bu yazdıkların sonrası.@Umut Nas, klasik Türk toplumu... Bilgi kaynağının doğruluğundan emin olmadan her gördüğüne inanıyor.
Tarihi, kültüründeki sabit ve değişkenleri bambaşka bir toplumu uzak bir bakış açısıyla bu kadar kısır bir şekilde değerlendirmek yanlıştır.
@Rivai, Avrupa da aynısını size yaptığında kimse söveceksiniz?
@Rivai, Avrupa da aynısını size yaptığında kime söveceksiniz?
@GluLU, bu meseleyi ırktan bağımsız gözlemliyorum. Hiçbir ırkın birbirine bir üstünlüğü yoktur.
Şurada hepinize DNA testi yaptırsak çoğunuz çok büyük ihtimalle Türk bile değildir. İmkânımız olsa da yaptırsak da yüz ifadelerinizi görsek...
Düşünsenize belediye seçimlerinde Afgan aday görüyoruz, çok komik olmaz mıydı?
Kör olmamak mı gerekir dedin? Eğitim seviyesi düşük olan kişi suç işlemeye meyillidir ve bu insanların milyonlarcası ülkene kayıtsız olarak girdi.@T21, söz konusu it kopuksa bu ülkede en fazla suçu gerçek Türk vatandaşları işlemektedir. Bu kadar kör olmamak gerekir. Suçun ve cahilliğin ırkla bir ilgisi yoktur, bu bir insanî meseledir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.