Bence beklemeye değer olur çünkü sızıntılara göre fiyatlar aynı kalıcak ve performans en azından %15 ve üzeriartacak örnek vermek gerekir geçenler çıkan 3. Nesil 8/16 işlemcinin bechmark testinde i9 9900k'dan daha hızlı olabileceğini ve daha düşük güç tüketimi ile gelebileceğini gördük. Bence beklenip bu sene içinde navi ile alınabilir.
Dolarda yukarıdakilerin saadeti için önümüzdeki seçime kadar çıkmaz. Zaten bence şu zamanlarda kuru devlet baskılı yorum.
Sizin dediğiniz bir üst nesile geçmek için fazla zaman varsa geçerli.Beklemenin bir anlamı olmadığı kanaatındayım. Çünkü bu işin bir sonu yok. Devamlı yenisi çıkacak bunun sonu yok. Almışken en iyisini alıp çok uzun süre idare edecek şekilde alınabilir. Tabi bu noktada bütçede çok önemli.
Herhalde vatandakiler basit mantık bile yürütemiyorlar. Arada 4 sene demek tamamen yeni bir mimari ile gelmek falandır herhalde. Onun dışında fiyatların oynaması için şuan doların 5'e falan inmesi lazım.Yeni nesil işlemcilerin gelmesi 2020iden önce olmaz hatta geçen gün vatandan DDR4'e geçiş yaptım Anakart Ram ve İşlemci aldım oradaki çalışan da sorduğumda (Ryzen 5 2600 B450 Aurus M) Ryzen işlemcilerin yeni nesili 2024'te çıkacak diyorlar dedi. Şaşırdım tabi.. Bekleme o yüzden al güzel bi işlemci doların düştüğü anda takip et 100-200 lira oynuyor.
Doların 6 yı göreceğini söylüyor herkes iyi yatırım bende 3.50 TL de iken yapmıştım şuan baya iyi durumda.
Dolarda yukarıdakilerin saadeti için önümüzdeki seçime kadar çıkmaz. Zaten bence şu zamanlarda kuru devlet baskılı yorum.