Hocam iyi hoş da yanlış anlamayın o üründe 4 pin yok ki? Nasıl kullanıyorsunuz? Yani 1 tane var sadece.Attığım çoklayıcıyı kullanıyorum. Harici güç girişi olduğu için risksiz bir çoklayıcı. Harici güç girişi olmayanlarda risk var yani.
Hepsini 4 pin yaparsalar anakart yanar. 4 pine taktığınız fanın sinyalini diğer fanlara çoklayıp dağıtıyor çoklayıcı. Görevi bu.Hocam iyi hoş da yanlış anlamayın o üründe 4 pin yok ki? Nasıl kullanıyorsunuz? Yani 1 tane var sadece.
Hocam fanları taktığımız yerlerden bahsediyorum. Biri 4 sadece. Fanların ise hepsi 4 pin. Nasıl taktınız?Hepsini 4 pin yaparsalar anakart yanar. 4 pine taktığınız fanın sinyalini diğer fanlara çoklayıp dağıtıyor çoklayıcı. Görevi bu.
3 tane demiri var onun , demek istediğim bu. 3 demiri olan şeye 4 nasıl takacağız?Hepsini 4 pin yaparsalar anakart yanar. 4 pine taktığınız fanın sinyalini diğer fanlara çoklayıp dağıtıyor çoklayıcı. Görevi bu.
4 olanların birini 4 pine, diğerlerini 3 pine takıyorsunuz. Bu kadar.Hocam fanları taktığımız yerlerden bahsediyorum. Biri 4 sadece. Fanların ise hepsi 4 pin. Nasıl taktınız?
3 tane demiri var onun , demek istediğim bu. 3 demiri olan şeye 4 nasıl takacağız?
Hocam elimizdeki fanların hepsi 4 pin ama. İkimizin de kasası aynı. Fanlarımız 4 pin. 3 pine oturmaz diyorum. 4 pine oturur mu, nasıl oturacak? Onu anlamak istiyorum sadece.4 olanların birini 4 pine, diğerlerini 3 pine takıyorsunuz. Bu kadar.
Tabii ki oturuyor. PWM sinyalini ileten pin boşta kalıyor sadece. Ve öyle olmak zorunda zaten.Hocam elimizdeki fanların hepsi 4 pin ama. İkimizin de kasası aynı. Fanlarımız 4 pin. 3 pine oturmaz diyorum. 4 pine oturur mu, nasıl oturacak? Onu anlamak istiyorum sadece.
Hmm şimdi anladım. Teşekkürler yardımınız için.Tabii ki oturuyor. PWM sinyalini ileten pin boşta kalıyor sadece. Ve öyle olmak zorunda zaten.
Sanırım 4 pinli olana hangisini taktığımın bir önemi yok değil mi?Tabii ki oturuyor. PWM sinyalini ileten pin boşta kalıyor sadece. Ve öyle olmak zorunda zaten.
Bu arada LED kontrolcü bağlantılarınız da kurulu şı an değil mi? Denediniz yani sorun yok led tuşunuz da sorunsuz çalışıyor.Tabii ki oturuyor. PWM sinyalini ileten pin boşta kalıyor sadece. Ve öyle olmak zorunda zaten.
LED tuşunun diğer bağlantılarla bir ilgisi yok. 4 pinli yere ben CPU fanımı bağlayıp çoklama yaptım çünkü normal şekilde yaptığımda çalışmadılar.Hmm şimdi anladım. Teşekkürler yardımınız için.
Sanırım 4 pinli olana hangisini taktığımın bir önemi yok değil mi?
Bu arada LED kontrolcü bağlantılarınız da kurulu şı an değil mi? Denediniz yani sorun yok LED tuşunuz da sorunsuz çalışıyor.
Normal şekilde derken ,CPU fanını kendi CPU_FAN yerine takıp diğer fanları da çoklayıcıya mı takmak demek istediniz? Nasıl çalışmadı çok garip değil mi? Doğru olan böyle değil mi?LED tuşunun diğer bağlantılarla bir ilgisi yok. 4 pinli yere ben CPU fanımı bağlayıp çoklama yaptım çünkü normal şekilde yaptığımda çalışmadılar.
Normal şekilde çalışmamasının sebebini bulamadım. Ama çok garip bir sebepten dolayı olmuyor. CPU fanını 4 pinli yere, diğer fanları 3 pinli yere takıp çoklayıcının tek ucunu anakarttaki CPU_FAN'a takmak gerekiyor.Normal şekilde derken ,CPU fanını kendi CPU_FAN yerine takıp diğer fanları da çoklayıcıya mı takmak demek istediniz? Nasıl çalışmadı çok garip değil mi? Doğru olan böyle değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.