Anakart modeliniz nedir? Dediğiniz şey benim aklımda soru işareti bıraktı açıkçası. Yanma gibi bir durumla karşılaşabiliriz belki.Normal şekilde çalışmamasının sebebini bulamadım. Ama çok garip bir sebepten dolayı olmuyor. CPU fanını 4 pinli yere, diğer fanları 3 pinli yere takıp çoklayıcının tek ucunu anakarttaki CPU_FAN'a takmak gerekiyor.
Yanma gibi bir şey olamaz. Çünkü CPU fanı da normal 4 pinli bir fan. Anakartım B450 M2 MAX.Anakart modeliniz nedir? Dediğiniz şey benim aklımda soru işareti bıraktı açıkçası. Yanma gibi bir durumla karşılaşabiliriz belki.
Hocam bu arada farkında mısınız ürünün fotoğrafında bağlanan fanlar 3 kablolu gözüküyor. Biz 4 kablolu takıyoruz. Bu konuyla alakalı makale hazırlamışsınız oradaki fotoğrafa bakın. Siz emin misiniz 4 pinlilerin bağlanabildiğinden? Neden 3 kablolu gösteriyor bağlanan fanları? Sadece en soldaki PWM görevi gören 4 kablo.Yanma gibi bir şey olamaz. Çünkü CPU fanı da normal 4 pinli bir fan. Anakartım B450 M2 MAX.
4 pinliler bağlanamasa şu an fanlarım çalışmazdı. Öyle deyim.Hocam bu arada farkında mısınız ürünün fotoğrafında bağlanan fanlar 3 kablolu gözüküyor. Biz 4 kablolu takıyoruz. Bu konuyla alakalı makale hazırlamışsınız oradaki fotoğrafa bakın. Siz emin misiniz 4 pinlilerin bağlanabildiğinden? Neden 3 kablolu gösteriyor bağlanan fanları? Sadece en soldaki PWM görevi gören 4 kablo.
Sorun bundandır belki demek istedim4 pinliler bağlanamasa şu an fanlarım çalışmazdı. Öyle deyim.
Ne demeye çalıştığınızı yine anlamadım. Olması gereken şekilde bağladım ve çalışmadı. Başka bir şekilde bağlayarak çalıştırdım.Sorun bundandır belki demek istedim.
Şirketin paylaştığı görselde 3 pinli fanlar takılmış. Siz 4 takmışsınız. Sorun bundan kaynaklı olabilir demek istedim. Çalışmamış ya ilk başta.Ne demeye çalıştığınızı yine anlamadım. Olması gereken şekilde bağladım ve çalışmadı. Başka bir şekilde bağlayarak çalıştırdım.
3 pinlik yere 4 pin, 4 pinlik yere 3 pin fan takılabilir. Bu sorun teşkil etmez.Şirketin paylaştığı görselde 3 pinli fanlar takılmış. Siz 4 takmışsınız. Sorun bundan kaynaklı olabilir demek istedim. Çalışmamış ya ilk başta.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.