Arkadaşlar bu 3 pinli fanların hepsi hem şu kalın olan güç kaynağına bağlanan girişe (sanırım Molex deniyor) hem de 3 pin girişine mi sahip? Bu fanları bağlarken her ikisini de mi bağlamamız lazım?
Hocam elimizdeki fanların hepsi 4 pin ama. İkimizin de kasası aynı. Fanlarımız 4 pin. 3 pine oturmaz diyorum. 4 pine oturur mu, nasıl oturacak? Onu anlamak istiyorum sadece.
Hocam elimizdeki fanların hepsi 4 pin ama. İkimizin de kasası aynı. Fanlarımız 4 pin. 3 pine oturmaz diyorum. 4 pine oturur mu, nasıl oturacak? Onu anlamak istiyorum sadece.
Normal şekilde derken ,CPU fanını kendi CPU_FAN yerine takıp diğer fanları da çoklayıcıya mı takmak demek istediniz? Nasıl çalışmadı çok garip değil mi? Doğru olan böyle değil mi?
Normal şekilde derken ,CPU fanını kendi CPU_FAN yerine takıp diğer fanları da çoklayıcıya mı takmak demek istediniz? Nasıl çalışmadı çok garip değil mi? Doğru olan böyle değil mi?
Normal şekilde çalışmamasının sebebini bulamadım. Ama çok garip bir sebepten dolayı olmuyor. CPU fanını 4 pinli yere, diğer fanları 3 pinli yere takıp çoklayıcının tek ucunu anakarttaki CPU_FAN'a takmak gerekiyor.