3 senede sayısal ilk 1K nasıl yapılır?

809455

Femtopat
Merhaba.

Okullar açılınca lise 2ye geçiyorum, çalışmaya yeni başlayacağım.

Sözel kısmında derslerim çok iyi, zaten hedefim sözel veya dildi fakat LGS'de yüksek yaptığımdan fen lisesine yerleştim, okuduğum lisede de sayısal hariç bölüm seçemiyoruz yani dersleri verilmiyor. Özellikle yatılıda kalıyorum diye dersleri bu sene iyice salmıştım ortalamam 87.5 yani kötü değil sonraki senelere de 97 üstü yaparak obpmi 95 civarına çıkarmayı hedefliyorum.
Sayısalım kötü değil bu yüzden 9 eksiğimi kapatırken aşırı zorlanacağımı düşünmüyorum 3 yıl iyi bir çalışmayla ilk 1K gelir mi? Çevremdeji çoğu kişiden gelir yorumunu aldım fakat tüm 9 çalışan arkadaşlarım ilk 10k falan hedefliyor bu yüzden ara sıra aşırı imkansız gibi geliyor. Gelir mi? Gelirse nasıl çalışmam lazım 10'da ve yazın geri kalanında hangi derse başlamalıyım? Yazın tamamen boşum 4 5 saat üzeri çalışabilirim bu yüzden direkten matematik ve fen konularını tamamen bitirmeyi düşünüyorum fikrinizi almayı isterim.

Her gün tekrar haftalık tekrar test çözümü bu kadar. Kolaydan zora gidin test çözümünü lise 3'e geçince haftada 1 TYT denemesi yapın.

Anladım, peki bu yaz için ne yapmamı önerirsin? Hiçbir konuyu bilmiyorum, konuların tamamını bitirip 10'dayken 9 için de konuları pekiştirerek mi ilermeliyim yoksa bu kalan 2 ay matematik ve fen çalışmalı diğer derslere çalışmamalı mıyım?

Dostum şu an başlarsan ilk 5K garanti yaparsın ancak biraz sen de bitiyor iş eğer sayısalın üst düzeyse gene yaparsın.

Sayısalım ortalama üstü sayılabilir, en son ortaokulda iyiydi LGS'de de fulledim zaten sayısal temelim var yani iyi denir

Düzenli çalışmayla her şey başarılır burada önemli olan sensin bu tempoya ayak uydurabilecek misin?
günde kaç saat çalışmam gerekir mesela sence bu sene?

Rahat rahat yapilir 3 yilda. Ben 11. sinifa geciyorum daha calismaya baslamadim bile.
hedefin kaç k?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı