3 tanesi 350 TL 12cm RGB veya ARGB fan

Bu arkadaş iyi de pahalı maalesef, ayrıca o arkadaş yerine ll daha iyi olur. Ayrıca kasanız Corsair değilse Corsair fanlarla uğraşmayın derim.

Hmm evet onun siyah olanı güzel gibi. Fakat 9 tane alacağım için maliyet büyüyor.

Hmm evet onun siyah olanı güzel gibi. Fakat 9 tane alacağım için maliyet büyüyor.
Beyaz daha şık bence ama siz bilirsiniz. 9 tane fan alacaksanız o kasa yerine Corsair 5000D, 4000D bakabilirsiniz, bütçenizi dengelemiş olursunuz bu şekilde :) Sanırım fotoğraftaki kasa View 51, kendisi biraz pahalı ve 9 tane ARGB fan ile çok daha pahalı olacaktır.

Beyaz daha şık bence ama siz bilirsiniz. 9 tane fan alacaksanız o kasa yerine Corsair 5000D, 4000D bakabilirsiniz, bütçenizi dengelemiş olursunuz bu şekilde :) sanırım fotoğraftaki kasa view 51, kendisi biraz pahalı ve 9 tane ARGB fan ile çok daha pahalı olacaktır.

Hocam kasanın üst tarafına beraberinde gelen 20 cm fanı takacağım 2 tane. Onun altına 3 tane 120 mm. Sonra yana ve öne 3'er 120mm fan. Yani RGB bombası.

Hocam Corsair fan takıntım var :D. Beyaz yapraklı fanları seviyorum bir de. Thermaltake wiew51 ve ASUS TUF GT 501 arasında bayağı kaldım zaten :D. Şimdi gidip sorunu çözmek için Corsair Obsidian 1000D alıp gelcem :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı