3 yaşındaki kız için hediye önerisi

''Seksüelleştirecek'' nedir? Açıkçası Barbie bebek üzerinden düşünülen ilginç bir zihin yapısı. Sırf kız olduğu için ''Onun yerine mutfak seti alabilirsin'' yazmışsınız bir de.

Bence alınabilecek ve belki de kendisi için unutulmaz olabilecek en iyi hediye peluş oyuncak.
Nesnel bir yargıya varmadan kendi düşüncelerimi dile getirmem gerekirse eğer barbie oyuncakları bence oyuncak değil insanlaştırılmış cinsel obje niteliğinde.

Seksüelleştirme: Seksüalizasyon (çocuğun seksülize edilmesi) ve nesnelleştirme (çünkü bebeklerdeki fiziksel mükemmellik algısı).

Ve de sırf kız olduğu için mutfak seti yazmadım 3-4 yaş motor gelişim için iyi olabileceğini düşündüm bu sebeple oyun hamuru setlerini de önerdim.

Şimdi buraya kadar okuduysan eğer beni ve zihnimi yargılamadan önce nedenlerini sorman ve düşünmen daha açık bir iletişim türü olur. Ayrıca barbie bebeklerin neden zararlı olduğuna dair bir site ve siteye girmeye üşenenler için resim bırakacağım. Ve de sorgulayıcı yapını taktir ettiğimi belirtmek isterim, iyi akşamlar.

1672848672439.png

@300974
Site boş yapmış.
İlk madde kalitesiz çakma "Barbi" bebekler için geçerli.
2. Madde 3 ve 5. Madde aynı tema içinde. Elbiseyi ebeveyn ile dikip (eski coraptir elbise falan) bebeğe yeni yeni elbiseler yapıyorlar mesela. Gayet eğitici de aslında.
"Eğitici degil" bir eksi olamaz zira sadece eğlensin diye dahi alınabilir.
Yani kısaca sitede aynen işte bu yüzden alınmamalı denilecek bir madde yok.
6 numara filmi izliyorsa geçerli. Bebek alınınca değil.

Nesnel bir yargıya varmadan kendi düşüncelerimi dile getirmem gerekirse eğer barbie oyuncakları bence oyuncak değil insanlaştırılmış cinsel obje niteliğinde.

Seksüelleştirme: Seksüalizasyon (çocuğun seksülize edilmesi) ve nesnelleştirme (çünkü bebeklerdeki fiziksel mükemmellik algısı).

Ve de sırf kız olduğu için mutfak seti yazmadım 3-4 yaş motor gelişim için iyi olabileceğini düşündüm bu sebeple oyun hamuru setlerini de önerdim.

Şimdi buraya kadar okuduysan eğer beni ve zihnimi yargılamadan önce nedenlerini sorman ve düşünmen daha açık bir iletişim türü olur. Ayrıca barbie bebeklerin neden zararlı olduğuna dair bir site ve siteye girmeye üşenenler için resim bırakacağım. Ve de sorgulayıcı yapını taktir ettiğimi belirtmek isterim, iyi akşamlar.

Eki Görüntüle 1622819
Saçını taramış ve etek giymiş olan kadını -ki aslında oyuncak- ''cinsel obje'' olarak görüyorsanız sorun zaten sizin zihin yapınızda yatıyor.

''Kanserojen'' muhabbetine girilecek ise zaten hiçbir hediye almayacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı