- Makaleler
- 21
O sıcaklıklar için macun değiştirmek israftır bir artısı olmaz. Ses başka sorun.

Elimde yok hocam maalesef.Başka bir şeyden geliyordur o zaman. Termal macunla alakası yok. Ama yenilemekte fayda var elinizde macun varsa.
İsraftır bir artısı olmaz.
Yapısı bozulsun bozulmasın macunu yenilese bile sıcaklıklar en fazla 2-3 derece düşer. Boşuna soğutucuyu sökme takma zahmetine girilmez.Ortalama bir kasada macunun 2-3 yıl sonra yapısı bozulmaya başlıyor. Zaten 3 yıl olmuş. Şimdi almasın 6 ay sonra zamlı fiyattan alsın macunu. İsrafın önüne geçer.
Hocam şimdi bilgisayardan ses gelmesiyle macun değiştirme tamamen ayrı şeyler. Bilgisayarınız mesela performans kaybı vs... yaşıyorsa macun değiştirmeyi düşünebilirsiniz fakat ses gelmesi bambaşka bir mevzu.AMD Ryzen 5 3600 ve stok soğutucusunu kullanıyorum, 3 yıldan beri termal macun hiç değiştirmedim. Football Manager 2023, WhatsApp uygulaması ve tarayıcıda 2 sekme açıkken bilgisayardan ses geliyor. Ekran kartı ( GTX 1650 ) sıcaklığı 45 derece civarında, işlemci de Core Temp uygulamasıyla ölçtüğümde 67-72 derece arası oluyor. Termal macun değişmeli mi?
AMD Ryzen 5 3600 ve stok soğutucusunu kullanıyorum, 3 yıldan beri termal macun hiç değiştirmedim. Football Manager 2023, WhatsApp uygulaması ve tarayıcıda 2 sekme açıkken bilgisayardan ses geliyor. Ekran kartı ( GTX 1650 ) sıcaklığı 45 derece civarında, işlemci de Core Temp uygulamasıyla ölçtüğümde 67-72 derece arası oluyor. Termal macun değişmeli mi?
AMD Ryzen 5 3600 ve stok soğutucusunu kullanıyorum, 3 yıldan beri termal macun hiç değiştirmedim. Football Manager 2023, WhatsApp uygulaması ve tarayıcıda 2 sekme açıkken bilgisayardan ses geliyor. Ekran kartı ( GTX 1650 ) sıcaklığı 45 derece civarında, işlemci de Core Temp uygulamasıyla ölçtüğümde 67-72 derece arası oluyor. Termal macun değişmeli mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.