3 yıllık arkadaşım sattı

• Konuyu başlatan eater
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 77
  • Görüntüleme 7.069
Geçmiş olsun kendine bir Discord sunucusu aç güzel bir ekip topla 10-20 kişi güvenilir bir ekip kur. Ortak arkadaş varsa ileri geri konuş onun hakkında kuduracak sana sövmek isteyecek ekibiyle gelecek. Sana sövmeye başladığında onları mutele kahkaha bas daha da kudursun. Seni duyduğunda çekinecek ve yaptığından pişman olacaktır.
Denendi onaylandı.
Ve son olarak.

Screenshot_20210328-095639.png
Screenshot_20210328-095639.png

Geçmiş olsun kendine bir Discord sunucusu aç güzel bir ekip topla 10-20 kişi güvenilir bir ekip kur. Ortak arkadaş varsa ileri geri konuş onun hakkında kuduracak sana sövmek isteyecek ekibiyle gelecek. Sana sövmeye başladığında onları mutele kahkaha bas daha da kudursun. Seni duyduğunda çekinecek ve yaptığından pişman olacaktır.
Denendi onaylandı.
Ve son olarak.

Eki Görüntüle 944518Eki Görüntüle 944518
Üzdün.

Benimde şuan bir arkadaşım var aynı seninki gibi.Site arkadaşım fakat siteden belirli bir süreyle taşındım 9 gün sonra tekrar gelcem o siteye.Benimle ne dedikodular yapmış varya.Diyoki bana 1 haftada nasıl naruto bitirdin oysaki 2 ayda bitirmiştim neysene şimdi o siteye geldiğime hesap sorduğumda bakalım nediycek diye bekiyorum bence sende onun bir adresini bul eğer büyüksen veya ailen izin verirse gidip payınıver.

Hocam bir tane laf var ama buraya yazılmaz.
Beni de satanlar oldu. Siz de inadına bir daha konuşmayın. Dünya'da 7Mr insan var. Ondan daha sadık dostlar bulursunuz. Erkenden yüzünü göstermesi iyi olmuş, en azından dostunuz kim düşmanınız kim görmüş oldunuz. Üzülmeyin. Sizi üzenleri hayatınızdan silin. Bu kadar. Geleceğinizi, gelecekte evlenip mutlu bir yuva kuracağınızı. Küçük küçük çocuklarınızın olacağını düşün ve arkadaşını hayatından sende sil. Kal sağlıcakla. Biz konuşuruz senle. Derdini, sıkıntını yaz bu kadar insan hallederiz. Üzülme.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı