Benim bahsettiğim sorun 110V şebeke gerilimli ülkelerdeydi diye hatırlıyorum, firma ücretsiz revize kart ya da iade opsiyonu sunmuştu o ülkelerde.Çok teşekkürler.
Gerçekten çok çok açıklayıcı oldu benim için. Teşekkür ederim. Bambu LAB'a bende daha samimi olsam da 256x256x256 vs 10bin TL altına Creality K1 Max 300x300x300 verince. Kafam biraz çelinmiş durumda.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Qidi Plus 4 Trafo devresi değişmiştir. Yapılabilir fakat maliyetli olacaktır. Rhino3D harici başka bir yerde satılmıyor bu yazıcı, olası arıza durumunda forumlarda vs çözüm erişimim çok olur mu bilemedim açıkçası. Baskı alanı olarak aslında bana hizmet eden bir cihaz. Fakat AMS sistemi olmadığı düşünülünce K1 Max'dan 7-8 bin fazla vermeye değer mi? Bilemedim.
K1 Max - 33.500, 00TL - Samm'de.
P1S + AMS Combo - 38.880, 00 TL + 2KG Flament ile Samm'de.
P1S + AMS Combo - 41.324,90 TL + 5KG Flament ile Porima3D'de.
Qidi Plus 4 - 33.402, 72 TL KDV'siz. +20 KDV = 40.083, 264 TL, Rhino3D'de. (sadece burada satılıyor.)
Para gözetmeksizin seçiminiz ne olurdu?
Para gözetildiğinde seçiminiz ne olur?
Zira bana şu an K1 Max fiyat ve yüzey alanı büyük olduğu için göz kırpıyor.
P1S ise AMS ve Flament olduğu için göz kırpıyor
Yukarıdaki iki senaryoda seçiminiz hangisi olurdu?
AMS veya 44mm her alanda genişlik sizce hayat kurtarır mı?
Qidi'nin artı özellikleri senin için anlam ifade ediyorsa fark verilebilir.
Hafızam yanıltmıyorsa baktığın ürünlerin kabin içi ısıtması yok ve nozülleri 370 dereceye, tablaları 120 dereceye çıkamıyor.
Kullanmayı planladığın mühendislik filamentleri o değerlerde sıcaklıklara ihtiyaç duyacaksa zaten seçim kriteri haline gelir.
Kabin içi ısıtmayı izolasyon, ısıtıcı ve fan ile çözerim diyorsan ya da hazır kitler var ve fiyatları makul ise ya da tabla sıcaklığı kabini ısıtır onla idare ederim diyorsan Qidi anlamlı olmaz.
Fiyat olarak TR'de rekabetçi değil ama o sıcaklıklara ihtiyaç duyanlar için niş ürün.
Ben K1 max almazdım, çıktığı dönemde K1 serisi oldukça problemli idi, sonrasında da birden çok revizyon geçirdi. Şimdi düzelmiş olduğunu varsaysam bile K2 Plus çıktıktan sonra farklı K2 türevlerini Creality çok beklemeden "bence kesin" çıkarır.