30.000 TL masaüstü sistem önerisi

arda231

Hectopat
30.000 bütçem var. Masaüstü genellikle oyun oynayacağım ve her tür oyunu oynarım. Toplama veya hazır sistem fark etmiyor. Tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
30.000 bütçem var. Masaüstü genellikle oyun oynayacağım ve her tür oyunu oynarım. Toplama veya hazır sistem fark etmiyor. Tavsiyelere açığım.

5 Binini bana ver 25 bin yeter zaten. RTX 4060'lı sistem toplayabilirsin ama bence AMD yönel. He diyosanki yok aga ben NVIDIA'cıyım teknoloji önemli o zaman RTX 4060 Ti'ya da RX 7600 XTli bir sistem toplayabilirsin. Hayırlı olsun şimdiden işlemciyi R5 7600 seç bence. R5 7600 RX 7600 aşırı güçlü 4K bile rahat oynatır. Hayırlı olsun he RTX 4060 R5 7600 de olur. Valorant en az 600 FPS

Intel ekran kartı ve Intel işlemcili bir kasa önermek 30K için özellikle çok da mantıklı değil. Ekran kartı iyi fakat AMD ve NVIDIA gibi güncel sürücülü yeterli performanslı uzun ömürlü şeyler varken Intel pek de mantıklı değil. Intel işlemci konusunda maalesef geride fakat ekran kartları güçlü ama driver sıkıntısı var hepsi toparlanana kadar Intel ekran kartı almanın mantıklı olmadığını düşünüyorum sürücüler güncellenince Intel ekran kartları çok satar çünkü cidden F/P ve iyiler hayırlı olsun hocam Intel'in gücü cidden zayıf değil işlemcileri de iyi de işte F/P değil toparlamaları gerek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı