30.000 TL'ye günlük işler ve yazılım için laptop önerisi

Bütçe
30.000₺

Nightcyberwolf

Centipat
Daha fazla  
Laptop almayı düşünüyorum kullanım amacım yazılım öğrenmek, ms Office programları kulanmak onun dışında YouTube, dizi film ve sosyal medya için oyun oynamıyorum zaten bütçe maksimum 30k önemli noktalardan biri batarya Mac düşünmüyorum bu arada tavsiyelerinizi alayım.

Son düzenleme:
Hocam biraz daha bütçeniz varsa Ultra5 CPU'lu modellerede bakabilirsiniz.

Hocam aslında bütçe 25k civarında ama 30'a kadar zorlayayım demiştim :)

Hocam arkadasımız oyun oynamayacağım dediği için Max CPU'lu bir model önerdim.

Aynen hocam @bitmiyobxe nin attığı laptoplarda güzel fakat oyun oynamayacağım için gerek yok bence bu Gaming laptoplarında masaüstünden farkı yok prize bağlı yaşıyorsun Monster Abra A7 var zaten bende ikinci laptop arayışım hem sistemi iyi hem de batarya konusunda Mac gibi olmasa da ona yakın olabilen bir şey almak.

Aynen hocam @bitmiyobxe nin attığı laptoplarda güzel fakat oyun oynamayacağım için gerek yok bence bu Gaming laptoplarında masaüstünden farkı yok prize bağlı yaşıyorsun Monster Abra A7 var zaten bende ikinci laptop arayışım hem sistemi iyi hem de batarya konusunda Mac gibi olmasa da ona yakın olabilen bir şey almak.
Anladım.

Almışken güçlü bir şey al diye önermiştim.
Sen şuna bir bak o zaman.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı