30.000 TL'ye mühendislik için hazır sistem önerisi

4070'e yukselterek oluyor. Kampanya bitmedi.
Evet fark etmemişim ben eklemeden bakmıştım 30 bin gibi bir fiyata geliyormuş gerçekten uygun. AM5 sistem çok daha mükemmel olur ileriye dönük destek açısından kolaylık sağlar. Alamazsa da paylaştığınız sistem çok uzun süre iş görecektir.

Evet fark etmemişim ben eklemeden bakmıştım 30 bin gibi bir fiyata geliyormuş gerçekten uygun. AM5 sistem çok daha mükemmel olur ileriye dönük destek açısından kolaylık sağlar. Alamazsa da paylaştığınız sistem çok uzun süre iş görecektir.
Sanırım eklemeyeceğim 4070. 4060Tİ yeterli olur bence hocam.

Arkadaşlar mühendislik için masaüstü hazır bilgisayar alacağım. Oyun da oynayacağım çizim de yapacağım, ona göre bir şeyler önerirsiniz. Bütçe 20-30k TL arası.
Dostum konudan alakasız olacak ama bir şey sormak istiyorum.Ben henüz lise okuyorum fakat bu konu çok kafama takılmıştı.Herkes üniversite için laptop alıyor.Fakat masaüstü Laptopa oranla nerden bakarsan bak daha iyi.Tek dezavantajı tsşınamıyor olması.Sen neden laptop yerine masaüstü tercih etttin ?

Dostum konudan alakasız olacak ama bir şey sormak istiyorum.Ben henüz lise okuyorum fakat bu konu çok kafama takılmıştı.Herkes üniversite için laptop alıyor.Fakat masaüstü Laptopa oranla nerden bakarsan bak daha iyi.Tek dezavantajı tsşınamıyor olması.Sen neden laptop yerine masaüstü tercih etttin ?
Hocam hem kendi şehrimde okuyacağım hem kimsenin laptop alın üniversitede zorunlu kullandırtacaz diyeceğini zannetmiyorum.

Bu cizim isinde islemci mi yoksa ekran karti mi odakli, bilmiyorum ama ekran karti odakli bu var.

Render olarak 4070 iyi is cikaracaktir.
Render alacak. RAM lazım hocam. İşlemci de çok önemli. GPU kadar CPU'ya bütçe ayrılmalı.

Bulut depolama yöntemlerini deneyebilirsiniz.
Saçmalık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı