Victus 15 serisinde var sanırım o gibi problemler.Hpyide kimse önermedi ama donanım wireles sorunu varmış bilemedim hangisi iyi ya lenovo olmasın da
Victus 15 serisinde var sanırım o gibi problemler.Hpyide kimse önermedi ama donanım wireles sorunu varmış bilemedim hangisi iyi ya lenovo olmasın da
Yenileri ola bilir demek olurki yeni notebookların çoğunun kronik sorunları varBir yerde okumuştum Acer'in çoğu oyuncu laptoplarında soğutma problemi varmış. Bence HP Victus şuan en iyi oyuncu laptopu. Hem fiyatı olsun hem kalitesi olsun. Şu dönemde oyuncu laptopu olarak HP Victus alınır.
Evet. Bir yerde okumuştum. Acer'in sıcaklığı ekrana vuruyormuş, ısınıp kapanıyormuş falan.Acerede hava problemi var diyolar ekrana vuruyolarmıs
Nitro V15'ler daha beter.Hocam sakın Thin almak gibi bir hata yapmayın.![]()
Acer Nitro V 15 ANV15-51-763N Notebook
Acer Nitro V 15 ANV15-51-763N Notebook NH.QNBEY.005 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu attığında 13. nesil i7 ve 4050 var, 4060 olanlar 32K civarından başlıyor ancak Victus 15 serisi o da kötü bir seri.
niye hocam kronik sorunları nelerdirNitro V15'ler daha beter.
5-10 dakika önce forumda nitro v15in işlemcisinin 95 ekran kartının 85-80 arası sıcaklık gördüğünü yazmıştıEvet. Bir yerde okumuştum. Acer'in sıcaklığı ekrana vuruyormuş, ısınıp kapanıyormuş falan.
Kötü bişey mi bu5-10 dakika önce forumda nitro v15in işlemcisinin 95 ekran kartının 85-80 arası sıcaklık gördüğünü yazmıştı
Evet, işlemcinin 85 derecenin altında olması gerek.Kötü bir şey mi bu?
Siz hangi laptop önerirsiniz lenovo hariçEvet, işlemcinin 85 derecenin altında olması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.