30.000 TL'ye PlayStation 5 önerisi

• Konuyu başlatan Cavex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 744

Cavex

Femtopat
Daha fazla  
Kardeşime PS5 almak istiyorum ama alırken nelere dikkat etmem gerektiği hakkında herhangi bir fikrim yok. Yardımcı olabilir misiniz ve varsa almayı önerdiklerinizi atabilir misiniz? (bütçem 30 bin)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dijital sürümü Teknosa'da 23.000₺

Dijital + CD versiyonu Teknosa'da 25.449₺

Fiziksel olarak CD versiyonunu alırım derseniz alttaki. Yok PS Store kullanırım derseniz yukarıdaki en mantıklısı. Benim tavsiyem üstteki dijital sürümdür.

Alacağın kasa slim kasa yada fat ama en az CFI-1200 serisi olmalı. Ithalatçı garantili yada Türkiye garantili olanlar var. Arada 7-8 bin lira fark ediyor. Bütçen yettiği için Türkiye garantili cihaz tavsiye ederim. Blu Ray okuyuculu cihaz al mutlaka, bazı PS4 oyunları çok ucuz. Onları kaçırmamış olursun.

İstanbul'da oturuyorsanız, kapalı kutu olarak 20000₺'ye satan konsol mağazaları var.

Bilindik mantıklı bir yer lazım bu durumda. Kapalı diye ikinci el ürün verebiliyorlar alıcı anlamıyorsa kazıklanabilir. Lakin evet mantıklıdır.

Dijital sürümü Teknosa'da 23.000₺

Dijital + CD versiyonu Teknosa'da 25.449₺
Bu iki üründe ithalatçı garantili yani kutuyu açtın, prize taktın ve ürün çalışmıyor diyelim. Bu durumda satıcının vicdanına kalırsınız.
İstanbulda oturuyorsanız, kapalı kutu olarak 20000₺'ye satan konsol mağazaları var.
Arkadaşın dediği gibi bir mağazadan kutuyu mağazada ilk siz açıp deneyerek almak biraz daha güvenilir olur.

Son seçenek olarak Bilkom garantili bir ürün almak. Bu ürünlerin avantajı da garantisi Sony'den. Yani bir sıkıntı çıktığında muhatabın Bilkom aracılığıyla Sony oluyor. Vatan vs. tarzı bilindik bir mağazadan alabilirsiniz ancak burda da arada 6-7k fiyat farkı oluyor.

Kapalı kutu nasıl 2. el olacak?
Trendyol gibi yerlerde açılmış kutu olarak satan çok yer var.

Teknosa, vatan, MediaMarkt gibi yerleri demiyorum İstanbul gibi ülkenin en önemli şehrinde her şey dönüyor. PlayStation oyunları satan ya da konsolu satan bir yer ürünü öyle bir temizleyip kutuluyor ki sanırsın sıfır. Böyle insanlar çok fazla o yüzden kutu üzerindeki seri numarası ile cihazın üzerindei seri numarasını karşılaştırmak gibi basit şeyler bile hayat kurtarabilir. Ya da ürünün vidalarına bakarak anlayabiliriz. PlayStation sahibi biri değilim lakin kücük kuzenimin var onda oynamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı