theumtkyd
Hectopat
Bir de oyun için 250 GB asla yetmez günümüz oyunları 50-100 GB üstüne çıkmışken.Bilmiyorum ben oyun için kendi sistemimde 980 pro düşünüyorum mantıksız olur mu sizce ya?
Bir de oyun için 250 GB asla yetmez günümüz oyunları 50-100 GB üstüne çıkmışken.Bilmiyorum ben oyun için kendi sistemimde 980 pro düşünüyorum mantıksız olur mu sizce ya?
Bence çok gereksiz bir harcama olur. Yüksek okuma/yazma hızlı SSD'ler render yapılırken etki ediyor. Onun dışında farkı hissetmezsiniz. Kaldi ki 980 Pro piramidin en üstündeki SSD'lerden biri. Daha alt segment bir şey düşünebilirsiniz SSD'ye yatırıma yapmak istiyorsanız.Bilmiyorum ben oyun için kendi sistemimde 980 pro düşünüyorum mantıksız olur mu sizce ya?
Ne gibi mesela ne önerirsiniz 1 TB olma şartı ile?Bence çok gereksiz bir harcama olur. Yüksek okuma/yazma hızlı SSD'ler render yapılırken etki ediyor. Onun dışında farkı hissetmezsiniz. Kaldi ki 980 Pro piramidin en üstündeki SSD'lerden biri. Daha alt segment bir şey düşünebilirsiniz SSD'ye yatırıma yapmak istiyorsanız.
Bir de ben okuma yazma hızlarının oyundaki haritaların hızlı yüklenmesine falan etki ediyor diye biliyorum doğru değil midir?Bence çok gereksiz bir harcama olur. Yüksek okuma/yazma hızlı SSD'ler render yapılırken etki ediyor. Onun dışında farkı hissetmezsiniz. Kaldi ki 980 Pro piramidin en üstündeki SSD'lerden biri. Daha alt segment bir şey düşünebilirsiniz SSD'ye yatırıma yapmak istiyorsanız.
Bence ayrı konu açıp sormanız daha doğru olur. Moderatörler ota topa ban atıyorlar. Ben de biraz diken üstündeyimNe gibi mesela ne önerirsiniz 1 TB olma şartı ile?
Bir de ben okuma yazma hızlarının oyundaki haritaların hızlı yüklenmesine falan etki ediyor diye biliyorum doğru değil midir?
Beslemesine gerek yok, kart zaten 4K kartı. Uzun süre kullanmak istediği için en iyisini önerdim. SSD'de ne sorun var? Ortalama kalite M.2 SSD. Depolama olarak diyorsanız bütçeyi 31K'ya esnetebileceğini söylediği için onun insiyatifine bıraktım. Tabii 500 GB alınması çok daha iyi olur
Uzun süre gitsin diye en iyisini önerdim. 3060-70 arası bir şey almanız bence daha mantıklı olur.RTX 3060 da yetebilir diye demiştim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.