30-35 bin TL arası sistem önerisi

AHMEt00s

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler arkadaşlar, kendime bir PC almak istiyorum ancak hiç anlamıyorum bu işten. Fiyat aralığım 30 35k ekran+kasa şeklinde. Açıklamalarınız ve önerileriniz için teşekkürler ( MC, CS2, PUBG, Forza, assetto, GTA gibi oyunları rahat kaldıracak sistem arıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek seçenek o diye, sorunlu SSD almanın mantığı yok.

Çoğu sistemde Kingston NV3'ü öneriyorum çünkü sistemlerin çoğunda kaliteli, daha iyi hız sağlayan ve ucuza bir SSD seçeneği yok. Gidip de hızları 3300-1700 MB olan Lexar NM610PRO'yu alacak hali yok.

Çoğu sistemde Kingston NV3'ü öneriyorum çünkü sistemlerin çoğunda kaliteli, daha iyi hız sağlayan ve ucuza bir SSD seçeneği yok. Gidip de hızları 3300-1700 MB olan Lexar NM610PRO'yu alacak hali yok.
Kingston NV serisinin hepsinde periyodik olarak hız sıfıra kadar düşüyor. Kaliteli Sata SSD bile daha iyidir. İyi günler.

Kingston NV serisinin hepsinde periyodik olarak hız sıfıra kadar düşüyor. Kaliteli SATA SSD bile daha iyidir. İyi günler.

Sistemde varsa kaliteli, daha iyi hız sağlayan ve ucuza bir SSD seçeneği varsa alalım. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı