30-35 bin TL Sistem Toplama

Bütçe
30-35bin TL
Monitör olarak XG270QG alabilirsiniz. 2K, 165Hz, 1ms, G-Sync ve nano panele sahip.

G-Sync özelliği için bu kadar para vermeye hiç gerek yok. Zaten NVIDIA 2000 serisi ekran kartlarında Free-Sync özelliğini G-Sync olarak kullanabiliyorsunuz. Hatta Technopat kanalında videosu da var.

Dostum bu kadar pahalı RAM almaya gerek yok bu RAM'leri alıp overclock ile 4000 MHz CL16-17 yapabilir. SSD olarak M.2 alması daha iyi olacak ve kasayı da CM H500M alıp PSU'yu bu model ile değiştirirse daha iyi olacaktır.
Evet, RAM'ler değişebilir fakat sistemin olayı overkill olması. Dominator Platinum'lardan Trident Z Neo'ya geçmek çok destekleyeceğim bir hareket değil ama olsun. Hatta sadece RAM'ler değil, her şey daha ucuz ve aşağı yukarı aynı performansı verecek parçalarla değiştirilebilir. Kasa ve PSU'yu değiştirmeye hiç gerek yok ama.

Evet, RAM'ler değişebilir fakat sistemin olayı overkill olması. Dominator Platinum'lardan Trident Z Neo'ya geçmek çok destekleyeceğim bir hareket değil ama olsun. Hatta sadece RAM'ler değil, her şey daha ucuz ve aşağı yukarı aynı performansı verecek parçalarla değiştirilebilir. Kasa ve PSU'yu değiştirmeye hiç gerek yok ama.

Dostum 3. nesil Ryzen'ler için RAM çok önemli. Bu yüzden yüksek MHz'li ve düşük CL değerli bir RAM önerisinde bulundum. Ayrıca PSU'yu değiştirmeyi ileriye dönük olabilir diye 850W olarak önerdim. Doğru söylüyorsun kasanın değişmesine pek gerek yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı