30-40 bin TL'ye üniversite için laptop önerisi

Bütçe
30000-35000-40000

Serlyhw

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Üniversiteye gideceğim için laptop alacağım hem ders amaçlı hem de güzel bir şekilde oyun oynamak istiyorum.
Bunun için laptop önerisi yapabilir misiniz?

HP Victus serisi önerebilirim. Bizzat kendimde kullanıyorum. Hem yazılım hem günlük işler hem de oyun için kullandım şu anlık bir sıkıntısını görmedim. Eminim daha iyileri vardır.

Bu aralar GameGaraj'ın oyuncu laptoplarını çok alıp kullanan var ve memnunlar bir bak derim sitesinden ya da Akakçe'den kafana yatan olursa link paylaş inceleyelim.

Bıraktığım linkteki 10k daha pahalı ama 32gb ram 1tb ssd İ7 Ve 3060 ekran kartlı yanında çanta ve usb hediyesi de varmış. Msi kasası ve bileşenleri kullanılıyormuş bu markada laptop alacak olsam tercih ederdim.

Bıraktığım linkteki 10k daha pahalı ama 32gb ram 1tb ssd İ7 Ve 3060 ekran kartlı yanında çanta ve usb hediyesi de varmış. Msi kasası ve bileşenleri kullanılıyormuş bu markada laptop alacak olsam tercih ederdim.
41kya 3060 gereksiz pahalı değil mi?

41kya 3060 gereksiz pahalı değil mi?

50 Serisi kartlardan daha iyidir. İşlemci ve diğer RAM SSD yanındaki hediyeler gibi farkları da göz önüne alınca aradaki farka değer gibi bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı