30-70 TL Kulaklık tavsiyesi

gladiator007

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2016
Mesajlar
53
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
30 ila 70 TL fiyat aralığında günlük kullanıma uygun kulak içi kulaklık arıyorum. Var mı tavsiyeniz? Fiyatı 100 TL'ye esnetebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
30 ila 70 TL fiyat aralığında günlük kullanıma uygun kulak içi kulaklık arıyorum. Var mı tavsiyeniz? Fiyatı 100 TL'ye esnetebilirim.
45 lira daha koy.Snopy Rampage SN R4 al. Kabloları biraz inceydi,birkaç yıl sora koptu ama jakı yeniden yaptırdım.Hala bana mısın demiyor.Çok güzel bass veriyor.
 
Hocam bilgisayar kulaklığı değil telefon kulaklığı istiyor arkadaş
Üzgünüm hatalı okumuşum, düzeltiyorum."O paraya masaüstü al moruk" :DDd

Bunu kullanan bir arkadaşım var.Beyazını kullanıyor ve gayet memnun.Almanızı öneririm.14 gün içersinde ürünü beğenmediyseniz iade etme hakkına da sahipsiniz.Ama tavsiyem internetten değil de canlı canlı deneyip almanız yönündedir.
 
Son 3 yıl içerisinde bu fiyat aralığında bulunan 2 farklı kulaklık kullandım.

Xiaomi Piston Basic Edition
Snopy Rampage Phoenix

Snopy, bu sitedeki pek çok kişinin peşin hükümle yerden yere vuracağı bir markadır. Ancak bu kulaklık beni şaşırttı. Ses kalitesi gayet güzeldi. Bassları tatmin ediciydi. Öte yandan Piston Basic kulaklığın ses kalitesi basslarının biraz zayıf olmasından dolayı geride kalsa da iş görüyordu. Ayrıca kendisi Rampage Phoenix'e göre hem ucuz hem de dayanıklıdır. Dahası şaşırtıcı derecede iyi mikrofon ses kalitesi var. Hatta oyuncu kulaklığımın mikrofonu bozulduğu için kendisini mikrofon olarak kullanıyorum. Yeni oyuncu kulaklığı için bütçe sorununu aştım ve Boya gibi kaliteli ve pahalı mikrofon kullanmak seçeneğini eledim.

Kullanmadım ama sevilen bir marka olarak JBL tavsiye edilebilir. Bu fiyat aralığında bir belki de iki modeli olaması lazım. Sanırım üstteki mesajda tavsiye edilen model olabilir.
 
General Mobile Gm8 kulaklığı öneriyorum. Tam bir fiyat performans kulaklığı diyebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı