30 bin TL dizüstü bilgisayar önerisi

Bütçe
30.000-35.000
Bütçemi 40.000TL'ye kadar zorlayabilirim, ancak bu bütçede Intel işlemcili bir bilgisayar almak istemiyorum açıkçası. AMD tercihim, Qualcomm bilgisayarlar gördüm ancak performansları veya kaliteleri hakkında en ufak bir bilgim bulunmuyor.

Bu bütçede Gaming önerin ne olurdu bende araştırma yapıyorum çünkü aklımda birkaç model var ama VRAM düşük olduğu için diyorum ki giriş seviyesi bir laptop alıp sonradan masaüstü toplama bilgisayara para ayırmak daha mantıklı geliyor bana çünkü hadi en fazla 4050 bile alsam VRAM 6 GB ve bazı oyunlar da sıkıntı çıkarıyor o yüzden diyorum ki acaba hani sadece idareden stres atmak için hogwarsd gibi oyunları orta ayarlarda oynayabilecek bir laptop mu alsam RX6550M laptop var mesela fiyatı uygun daha sonra 25 bin TL 3050 sistemler var ama aradan 2 bin TL gibi fark var ve diyorum ki çok fark var mı?

Amazon'daki Lenovo'yu al.

Arkadaşlar merhaba, aklımda çok seyrek durumda bir dizüstü bilgisayar alma fikri var. Alacağım dizüstü bilgisayarı ağırlıklı olarak dizi-film izlemek, çeşitli iş programları kullanmak, genel öğrenci ihtiyaçlarını karşılamak için kullanacağım. Nadiren de olsa ağır olmayan Squad, League of Legends ve bazı FPS rekabetçi oyunlar oynamak için kullanabilirim. Bütçemi 30.000TL olarak belirtsem, bu bütçeye ağırlıklı olarak ilk saydığım faktörlere yönelik bir dizüstü bilgisayar bulabilir miyim? Tercihim çalışma sesi düşük, ekran, malzeme ve bağlantı port kalitesi iyi olan bilgisayarlardır. Dediğim gibi çok hafif oyunlar oynarım sadece. Bu konuyu bir tartışalım, şimdiden teşekkürler.

Aynı fiyata AMD'nin en fazla 12 cekirdeklisi falan var price ın attığı laptopdaki işlemci 14 çekirdek gayet yetecektir amacın zaten oyun olmadığı için çok fark etmez.
Hocam ara sıra Blender, 3ds max ve Unity gibi programlar kullanıyorum, çoklu çekirdek performansı iyi olduğu ve en az sorunlu işlemciyi AMD ürettiği için tercih ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı