30 bin TL sistem yükseltme

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Elimde halihazirda Samsung 970 EVO Plus 1TB SSD ve WD blue 1TB HDD var. DDR5 olsun istiyorum. Gelecege yonelik. Biraz da estetige onem veriyorum bu kadar para vermisken guzel de gozuksun. Aklimda R5 5600, Arctic Liquid freeezer II, Gamepower Warcry veya bu tarz bir kasa bir de belki Corsair 32 GB (2x16) Vengeance RGB 6000MHz RAM gibi parcalar var. Lakin uzun suredir piyasadan uzak oldugumdan dolayi bu butcede ne alinir bilemiyorum. Her turlu parca fikir onerisine acigim. Uzun suren bir arastirma donemi olacak benim icin sanirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde halihazirda Samsung 970 EVO Plus 1TB SSD ve WD blue 1TB HDD var. DDR5 olsun istiyorum. Gelecege yonelik. Biraz da estetige onem veriyorum bu kadar para vermisken guzel de gozuksun. Aklimda R5 5600, Arctic Liquid freeezer II, Gamepower Warcry veya bu tarz bir kasa bir de belki Corsair 32 GB (2x16) Vengeance RGB 6000MHz RAM gibi parcalar var. Lakin uzun suredir piyasadan uzak oldugumdan dolayi bu butcede ne alinir bilemiyorum. Her turlu parca fikir onerisine acigim. Uzun suren bir arastirma donemi olacak benim icin sanirim.

O bütçede yeni bir sistem almak daha mantıklı.

Yeni sistem aliyorum zaten elimde sadece depolama var.

Yükseltme deyince elinizdeki sistemi yükseltiyorsunuz sandım pardon Gamepower Warcry kasayı tavsiye etmem fırın gibi diyorlar incelemerinde hazır sistem almak daha mantıklı.

Bütçe artar ise bu sistemi alın. SSD'yi takarsınız güzel sistem olur. CARNAGE-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X E 12G OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Kasa ve RAM hosuma gitmedi. SSD de gereksiz olacak. Ustune 5.5e yakin sivi sogutuya masraf yapacagim. Cok mantikli degil benim icin sanirim.

Hazır sistem istemiyorsanız tek çare toplama sistem kalıyor ama baştan söyleyeyim hazır sisteme göre daha kötü sistem toplanabilir toplama sistemlerde.

Ne yapacagim konusunda hicbir fikrim yok valla bu kadar para vermisken tam olarak icime sinen istedigim parcalari koydugum bi sistem toplayayim diyorum ama oyle de cok para harcamis olacagim 20ye 25e falan hazir sistem alip gecsem mi napsam valla bilemedim.

RAMlerde bi sıkıntı yaşadım onun harici sistem bu şekil ekran kartını sonra alacağım.
IMG_1971.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı