30 bin TL'ye Rust için hazır sistem ve monitör önerisi

PARSA TV

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, konu başlığınızda gördüğünüz üzere Rust için sistem toplayacağım. Bütçem 30k, biraz altı ve üstüne çıkabilirim. 144Hz de monitör alacağım.

Bu sistem ideal mi yoksa toplama mı yapayım sizce?

İyi sosyaller, şimdiden teşekkürler.

SPRING VI / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM kasayı 60 TL fark ile Vento yapın. 700TL fark ile B650 de yapılabilir. Daha sonradan RAM ekleyebilirsiniz bir tane daha ya da alırken RAM yükseltmesini bütçeniz kaldırıyorsa bu sistemi alabilirsiniz. Hem DDR5 hem de 4060 var. Attığınız sistem hem DDR4 hem de hiç iyi durmuyor genel olarak Turbox gibi markalara güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

SPRING VI / AMD Ryzen 5 7500F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM kasayı 60 TL fark ile Vento yapın. 700TL fark ile B650 de yapılabilir. Daha sonradan RAM ekleyebilirsiniz bir tane daha ya da alırken RAM yükseltmesini bütçeniz kaldırıyorsa bu sistemi alabilirsiniz. Hem DDR5 hem de 4060 var. Attığınız sistem hem DDR4 hem de hiç iyi durmuyor genel olarak Turbox gibi markalara güvenilmemesi gerektiğini düşünüyorum.

4060 alınmaz. En basitinden Rust oynayacağım diyor 8 GB VRAM ile hayatta oynayamaz o oyunu.

Teşekkürler, bu kasa makul görünüyor, monitör ne tavsiye edersiniz?

4060 alınmaz. En basitinden Rust oynayacağım diyor 8 GB VRAM ile hayatta oynayamaz o oyunu.

Fiyat performans arıyorum, varsa tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler, bu kasa makul görünüyor, monitör ne tavsiye edersiniz?

Fiyat performans arıyorum, varsa tavsiye eder misiniz?

Benim attığım fiyat performans işte 8 GB VRAM ile o oyunu zor oynarsım.
Bu 30k bütçeye monitör dahil mi?

Benim attığım fiyat performans işte 8 GB VRAM ile o oyunu zor oynarsım.
Bu 30k bütçeye monitör dahil mi?

Monitör dahil ama kasa bütçemi arttırdığıniçin duruma göre 2. el monitör de alabilirim veya uyguna bulmaya çalısırım. Bütçe 35kya çıkacak gibi gözükğyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı