Laptop alman daha mantıklı.Hem ders çalışabileceğim hem de arada girip dizi film falan izleyebileceğim bir tablet arıyorum. Bütçe maksimum 30'a kadar çıkar ama 20-25 arası olursa daha iyi olur.
Laptop alman daha mantıklı.
İpad Air m2 olabilir.Oyun falan oynamayacağım hem taşıması kolay hem de internetten falan test çözerken tablet daha rahat olur diye düşündüm.
Bu aralar çok fazla HUAWEI MatePad Pro 13.2-inch videosu görüyorum. Yanında kalem ve klavyesi ile beraber 34.000 TL gibi bir fiyatı var.
HUAWEI MatePad Pro 13.2 Bilgisayar Düzeyinde Üretkenlik
HUAWEI MatePad Pro 13 2 inç esnek OLED ekran, 12 GB 256 GB hafıza, 10100 mAh uzun ömürlü pil, üstün görüntü ve ses performansıyla şimdi Online Mağaza da!consumer.huawei.com
Yakın zamanda direkt cihaz içinden indirilebildiğine dair bir video görmüştüm ama ne kadar doğru bilemiyorum.Google hizmetlerinin olmaması cidden büyük eksiklik, tavsiye etmiyorum şu an HUAWEI tablett kullanan birisi olarak.
Ben de laptop tercih ederim ama bazı konularda tablet daha avantajlı bence özellikle çok not alan biri için.Laptop tercih edin derim. Daha özgür bir yazılım. Alacağınız tablet zaten 12-13 inç olur zaten. Laptopda 15-17 arasında değişiyor. Yaklaşık 10 cm daha küçük olacak diye ben laptopu tercih etmezdim açıkcası. Laptop'a göre yapabileceğiniz şeyler kısıtlı zaten tablette. İlle de tablet olsun derseniz de, tablet için bu kadar bütçeye çıkmanıza gerek yok bence.
Laptop tercih edin derim. Daha özgür bir yazılım. Alacağınız tablet zaten 12-13 inç olur zaten. Laptopta 15-17 arasında değişiyor. Yaklaşık 10 cm daha küçük olacak diye ben laptopu tercih etmezdim açıkçası. Laptopa göre yapabileceğiniz şeyler kısıtlı zaten tablette. İlle de tablet olsun derseniz de, tablet için bu kadar bütçeye çıkmanıza gerek yok bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.