30 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
Max 30.000

19yunusemre

Decapat
Daha fazla  
Max 30k ya çıkabilirim bir telefona çok fazla para vermek istemiyorum. S23 al diyenlerde var IP13 ikinci el al diyenlerde. İki kolum bağlı kaldı sizce ne almalıyım? (oyun oynamıyorum)

Uzun süre kullanacaksan bence iOS tarafına yönel. Genelde çok uzun ömürlü ve rahat olurlar.
30K bütçede hangi iPhone uzun ömürlü olabilir?

Max 30k ya çıkabilirim bir telefona çok fazla para vermek istemiyorum. S23 al diyenlerde var IP13 ikinci el al diyenlerde. İki kolum bağlı kaldı sizce ne almalıyım? (oyun oynamıyorum)
Oyun oynamıyorsanız S23 tercih edebilirsiniz.

S23 alın en iyisi olacaktır sizin için destek kesme vb sorunları IPhone'da var iPhone 11 desteği kesildi kesilecek 12 de sıra ardından 13 fazla kullanacağım diyorsan S23.

12 Pro, 13, yurt dışı 14-15 Pro Max 11 üstü bütün cihazlar hala kullanılabilir. Destek kesilse bile muhtemelen 5-6 yıl daha rahat kullanılabilir.
30K bütçede güzel yd iPhone'lar var ama Türkiye cihazları için 2. el hariç sıfır olarak en yakın fiyatta iPhone 12 var. Ancak fiyatına değecek bir cihaz değil. 2. elde de 13 Pro'nun altını tavsiye etmem. 12, 12 Pro gibi cihazlar 5-6 yıl daha rahat kullanılacak cihazlar olduğunu düşünmüyorum.

30K bütçede güzel yd iPhone'lar var ama Türkiye cihazları için 2. el hariç sıfır olarak en yakın fiyatta iPhone 12 var. Ancak fiyatına değecek bir cihaz değil. 2. elde de 13 Pro'nun altını tavsiye etmem. 12, 12 Pro gibi cihazlar 5-6 yıl daha rahat kullanılacak cihazlar olduğunu düşünmüyorum
Çok fazla 13 öneren telefoncu abiler var.
İkinci el 13 alıp biraz kullandiktan sonra pişman olursam değer kaybetmeden satabileceğimi söylediler doğru mudur?

Çok fazla 13 öneren telefoncu abiler var.
İkinci el 13 alıp biraz kullandiktan sonra pişman olursam değer kaybetmeden satabileceğimi söylediler doğru mudur?
Ve s23 ün ilerde donacağını söylüyorlar. Sizce bilgisizlermi yoksa haklı olabilirmi ?

Yarın akşama kadar alırsan 30.5'a geliyor çok araştırdım güncel bir telefon S23 fiyatları çok arttı. Ekran boyutu ve hızlı şarj ve kablosuz hızlı şarj gibi önceliklerinde varsa bu telefonu alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/honor-200-pro-512-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBCV00006M0QPO

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı