30 bin TL'ye telefon önerisi

Bütçe
Max 30.000
Yarın akşama kadar alırsan 30.5'a geliyor çok araştırdım güncel bir telefon S23 fiyatları çok arttı. Ekran boyutu ve hızlı şarj ve kablosuz hızlı şarj gibi önceliklerinde varsa bu telefonu alabilirsin. https://www.hepsiburada.com/honor-200-pro-512-gb-12-gb-ram-honor-turkiye-garantili-p-HBCV00006M0QPO
Keşke daha erken haberim olsaydı mediamarktan gidip telefonu test fln ederdim.
İlk telefon bakarken xiaomi 13t önerdiler kağıt üstünde özellikleri iyiydi fakat gidip kendim kamerasına bakınca hayal kırıklığı yaşadım.

Keşke daha erken haberim olsaydı mediamarktan gidip telefonu test fln ederdim.
İlk telefon bakarken xiaomi 13t önerdiler kağıt üstünde özellikleri iyiydi fakat gidip kendim kamerasına bakınca hayal kırıklığı yaşadım.
Honor'un yazılımı Samsung'dan daha iyidir. Ve her konuda S23'den daha iyidir. 8s gen3 daha yeni bir işlemci olduğu için ona hak veriyorum, çok işlemci farkı yok.

Keşke daha erken haberim olsaydı mediamarktan gidip telefonu test falan ederdim.
İlk telefon bakarken Xiaomi 13T önerdiler kağıt üstünde özellikleri iyiydi fakat gidip kendim kamerasına bakınca hayal kırıklığı yaşadım.

Kendimde yeni aldım telefonu ilk 32binden çıktı. Bayağı bir süredir 33bin TL'ye satıyolardı bu hafta içi 30.5'a alma şansı olunca kendimde satın aldım. 10 15 gün kullanmayacağım ama başka bir telefonun tanıtılmasını bekliyorum sadece o yüzden telefona güvenmediğimden değil. YouTube incelemelerini de izledim kamerası gerçekten iyi telefonun işlemciside 8 gen 3 seviyesinde tabii ki değil ama 8gen 2 ile 8 gen 1 arasında bir yerde.

Çok fazla 13 öneren telefoncu abiler var.
İkinci el 13 alıp biraz kullandiktan sonra pişman olursam değer kaybetmeden satabileceğimi söylediler doğru mudur?

Ve s23 ün ilerde donacağını söylüyorlar. Sizce bilgisizlermi yoksa haklı olabilirmi ?
Kim diyor donacağını? 5 6 yıllık S9 serisi Note 9 gibi telefonlar bugün hala kasmıyor. 2. el iPhone 13 pil sağlığı %90 altındaysa almayın. Satarken fazla fiyat farkı oluşmaz. %86-87 pil sağlığı ile aldığım ekran süreleri beni çok tatmin etmedi açıkçası. Sıfır S23 almak varken 2. el 13 almaya gerek yok. İlla iPhone istiyorsanız bulabiliyorsanız 13 Pro alın. Yine de S23 öneririm.

Kim diyor donacağını? 5 6 yıllık S9 serisi Note 9 gibi telefonlar bugün hala kasmıyor. 2. el iPhone 13 pil sağlığı %90 altındaysa almayın. Satarken fazla fiyat farkı oluşmaz. %86-87 pil sağlığı ile aldığım ekran süreleri beni çok tatmin etmedi açıkçası. Sıfır S23 almak varken 2. el 13 almaya gerek yok. İlla iPhone istiyorsanız bulabiliyorsanız 13 Pro alın. Yine de S23 öneririm.
Peki s23 ikinci el alınır mı? Öğrenciyim cebime ne kalırsa kaardır yani

Uzun süre kullanacaksan bence iOS tarafına yönel. Genelde çok uzun ömürlü ve rahat olurlar.
Bu butcede hangi iOS uzun omurlu acaba? iPhone 12 mi?

Çok fazla 13 öneren telefoncu abiler var.
İkinci el 13 alıp biraz kullandiktan sonra pişman olursam değer kaybetmeden satabileceğimi söylediler doğru mudur?

Ve s23 ün ilerde donacağını söylüyorlar. Sizce bilgisizlermi yoksa haklı olabilirmi ?
S23 ileride donar diyenler telefondan anlamiyordur konu bu kadar basit, arkasindaki elma icin kac senelik telefona para verilmez. Bende Apple cihaz kullaniyorum ama bazen gereksiz abartildigini dusunuyorum. A05 kullanip Samsung yavasliyor demeleri baya komik. Hocam butcenize uygun duzgun iOS cihaz yok ama alirsaniz Apple cihazlarin asiri balon bir ikinci el piyasasi var, deger kaybetmez fazla. iPhone 13 butcesine cikarsaniz S24 oneririm, cikmam derseniz s23 gayet isinizi gorecektir. iPhone olsun derseniz 13 kotu bir cihaz degil ama parasini etmiyor, tum duz seri iPhone cihazlar parasini etmiyor bence ama alip deneyip satabilirsiniz.

Son düzenleme:
Sarı siteden bakıyorum da fiyatlar 25 civarı il dışında fiyatlar uygun ama güvenemem (istanbuldayım)

MediaMarkt'ta 33 bindi gece indirimiyle az önce 30bine aldım 256 GB.

Hocam bende almayı düşünüyorum telefon geldikten sonra ilk izlenimini yazabilirsen sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı