30 gün özürlü, 1 gün özürsüz devamsızlık ile sınıfta kalma durumu

Buffty Alien

Hectopat
Katılım
23 Kasım 2020
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, normal devamsızlığı özürlü devamsızlığa çevirdikten sonra toplam 30 gün özürlü devamsızlığım, özürsüz olarak ise 1 gün devamsızlığım olmuş oldu e-Okul'da. Devamsızlık yapsam sınıfta kalır mıyım? Bilgisi olan var mi?
 
4 gün daha özürsüz devamsızlık yaparsanız belge alamazsınız. 9 gün daha özürsüz devamsızlık yaparsanız sınıfta kalırsınız.
 
Özürsüz 10 gün, özürlü 20 gün okula gitmeme hakkın var. 20 gün özürlü devamsızlığı geçmişsin. O 10 gün sportif faaliyetten mi sayıldı, izinli mi sayıldı bilemem ama normalde bile şu an kalmış olman gerekiyor. Özürlü devamsızlığın 20 günden fazla olması için tam onaylı hastanelerden hastalığına dair onay alman gerekiyor. Yani nedir bu? Ağır bir trafik kazası geçirmişsindir veya kansersindir. Tedavi edilmen gerekiyordur ve doktorlar bu 20 günü istediği kadar uzatabilirler. Eğer müdür yardımcın o 10 günü "İzinli" olarak geçirdiyse 9 gün daha özürsüz olarak devamsızlık yapma hakkın var.
 
Sanırım 0.5 gün daha artarsa kalıyorsun. Nasıl 30 gün özürlü almayı başardın? 20'den fazla alman için ciddi raporlar lazım.
 
Özürlü 20 hakkınız var siz 30 gün yapmışsınız şu anki durumlarda kalıyorsunuz sınıfta.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
30 gün özürlü devamsızlıkta sınıfta kalıyorsun yalnız. Özürlü devamsızlığın 20 günü aşmamalıydı.
Aylar sonra yanlış bir bilgimi düzelteyim, özürsüz 10 gün toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var. İkisinden birisinin yarım gün aşması sınıfta kalınmasına sebep olur.

(5) (Değişik:RG-21/4/2022-31816) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir.
Özürlü 20 hakkınız var
Hocam sizin bilgi de yanlış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı