theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 28 Temmuz 2022 #161 444617 dedi: Süt bitti ve hiç bir market açık değil. Alkol ailecek kullanmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz bir kaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam.
444617 dedi: Süt bitti ve hiç bir market açık değil. Alkol ailecek kullanmıyoruz. Genişletmek için tıkla... Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz bir kaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #162 theumtkyd dedi: Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz bir kaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Alkolun zararlı olduğu pek doğru bir cümle değil zaten. Çok içerseniz zararlıdır.
theumtkyd dedi: Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz bir kaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Alkolun zararlı olduğu pek doğru bir cümle değil zaten. Çok içerseniz zararlıdır.
mrht1234 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 1.397 Çözümler 4 Yer Edirne/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #163 theumtkyd dedi: Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz birkaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan mesaj yazmayın günah işlemek istemiyor belki.
theumtkyd dedi: Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz birkaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Saçma sapan mesaj yazmayın günah işlemek istemiyor belki.
yuzedit Picopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 149 28 Temmuz 2022 #164 mrht1234 dedi: Alakası yok bu kadar süre uyumayıp enerjik ise anomali var demektir hem ayrıca sizin dediğiniz gibi olsa bile onun tavsiyeleri daha fazla işe yarar siz doktor musunuz pardon hem. Genişletmek için tıkla... Doktorun vereceği tek şey göz damlası olur. Doktor değilim ama tavsiyeler iyidir
mrht1234 dedi: Alakası yok bu kadar süre uyumayıp enerjik ise anomali var demektir hem ayrıca sizin dediğiniz gibi olsa bile onun tavsiyeleri daha fazla işe yarar siz doktor musunuz pardon hem. Genişletmek için tıkla... Doktorun vereceği tek şey göz damlası olur. Doktor değilim ama tavsiyeler iyidir
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #165 yuzedit dedi: Doktorun vereceği tek şey göz damlası olur. Doktor değilim ama tavsiyeler iyidir Genişletmek için tıkla... Yani haçlılar döneminde yaşamıyoruz, doktor ona sihirli değnekle dokuncak değil herhalde.
yuzedit dedi: Doktorun vereceği tek şey göz damlası olur. Doktor değilim ama tavsiyeler iyidir Genişletmek için tıkla... Yani haçlılar döneminde yaşamıyoruz, doktor ona sihirli değnekle dokuncak değil herhalde.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 28 Temmuz 2022 #166 mrht1234 dedi: Saçma sapan mesaj yazmayın günah işlemek istemiyor belki. Genişletmek için tıkla... Abicim sen neden şu an herkese saldırıyorsun sigara çok mu helal?
mrht1234 dedi: Saçma sapan mesaj yazmayın günah işlemek istemiyor belki. Genişletmek için tıkla... Abicim sen neden şu an herkese saldırıyorsun sigara çok mu helal?
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 28 Temmuz 2022 #167 Talha melih dedi: H-hocam şu an ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... Kafam karışık ve enerjik hissediyorum. Edit: Pardon 38 saat oldu yaklaşık.
Talha melih dedi: H-hocam şu an ne kadar oldu? Genişletmek için tıkla... Kafam karışık ve enerjik hissediyorum. Edit: Pardon 38 saat oldu yaklaşık.
Alf0nz0 Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.033 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #168 Hocam bende sizinle beraber kalırım ama bir süreden sonra uykum geliyor ama gece 3 - 4 kadar uyanık kalırım.
Hocam bende sizinle beraber kalırım ama bir süreden sonra uykum geliyor ama gece 3 - 4 kadar uyanık kalırım.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 28 Temmuz 2022 #169 444617 dedi: Kafam karışık ve enerjik hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sabah 5 e kadar sizin yanınızdayım Bu konuyu yalnız bırakmayalım seninle.Tabii uyumazsan.
444617 dedi: Kafam karışık ve enerjik hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sabah 5 e kadar sizin yanınızdayım Bu konuyu yalnız bırakmayalım seninle.Tabii uyumazsan.
444617 Decipat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.198 Makaleler 6 Çözümler 18 28 Temmuz 2022 #170 theumtkyd dedi: Abicim sen neden şu an herkese saldırıyorsun sigara çok mu helal? Genişletmek için tıkla... Sigara mekruh.
theumtkyd dedi: Abicim sen neden şu an herkese saldırıyorsun sigara çok mu helal? Genişletmek için tıkla... Sigara mekruh.