theumtkyd
Hectopat
Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz bir kaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam.Süt bitti ve hiç bir market açık değil. Alkol ailecek kullanmıyoruz.
Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz bir kaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam.Süt bitti ve hiç bir market açık değil. Alkol ailecek kullanmıyoruz.
Alkolun zararlı olduğu pek doğru bir cümle değil zaten.Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz bir kaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam.
Daha zararlı sigara kullanıyorsunuz birkaç yudum alkolden bir şey olacağını sanmam.
Doktorun vereceği tek şey göz damlası olur. Doktor değilim ama tavsiyeler iyidirAlakası yok bu kadar süre uyumayıp enerjik ise anomali var demektir hem ayrıca sizin dediğiniz gibi olsa bile onun tavsiyeleri daha fazla işe yarar siz doktor musunuz pardon hem.
Yani haçlılar döneminde yaşamıyoruz, doktor ona sihirli değnekle dokuncak değil herhalde.Doktorun vereceği tek şey göz damlası olur. Doktor değilim ama tavsiyeler iyidir![]()
Abicim sen neden şu an herkese saldırıyorsun sigara çok mu helal?Saçma sapan mesaj yazmayın günah işlemek istemiyor belki.
Kafam karışık ve enerjik hissediyorum.H-hocam şu an ne kadar oldu?
Hocam sabah 5 e kadar sizin yanınızdayımKafam karışık ve enerjik hissediyorum.
Sigara mekruh.Abicim sen neden şu an herkese saldırıyorsun sigara çok mu helal?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.