30 TL Steam'e kaç dolar olarak geçer?

Hayır sorun yok. Şimdi alışverişi yapıyorsun sonraki ayın en geç 3. iş gününe alışverişinin yarısını ödüyor karta geri. Ama aylık 50 tl sınırı var. Yani şimdi 50 tl alışveriş yaparsan bir sonraki ay 25 tl yükler karta. 60 tl'lik alışveriş yaparsan da 25 tl yükler.

Buyrun link: iTunes, App Store, Google Play, Steam ve Facebook'ta %50 İndirim! | Enpara.com
Anladım yani aslında steam değil enpara veriyor parayı geri. Peki bu kart ile eft falan yapılıyor mu ?

Tamam çok teşekkürler. Son olarak bu encard nasıl alınıyor onu da söyleyebilir misiniz? Şubeye mi gitmek gerek?

Ek olarak internet şubesinden kartındaki parayı kullanarak fatura borcunu ödeyebilirsin telefonuna lira atabilirsin. Bunun gibi kolaylıkları da var. Ayrıca telefon uygulaması da var ki çok kullanışlı.

Ek olarak internet şubesinden kartındaki parayı kullanarak fatura borcunu ödeyebilirsin telefonuna lira atabilirsin. Bunun gibi kolaylıkları da var. Ayrıca telefon uygulaması da var ki çok kullanışlı.
Sen kullanıyorsun %100 güvenli yani ? Çok teşekkür ederim.

Sen kullanıyorsun %100 güvenli yani ? Çok teşekkür ederim.

Evet kullanıyorum ve güvenli. Finansbank'ın bu. Finansbank atmlerinden para yükleyip para çekebilirsin ücretsiz olarak. Diğer bankaların ATM'lerinden yaparsan cüzi bir ücret alınıyor. Ama ağustosun sonuna kadar diğer ATM'ler de ücretsiz.

Bulmuşken sorayım dedim, bu mağazadan aldığımız oyunlar ay sonu faturaya mı yansıyor? Ayrıca ben ttnet adımı şifremi de bilmiyorum bu mağazadan yine de alışveriş yapabilir miyim?

Ben cevaplayayım. Evet TTnet müşterisi değilseniz de alışveriş yaparsınız. TTnet müşterisi olursanız taksitlendirme ve indirimlerden yararlanırsınız. Şifreyi ve adınızı bilmiyorsanız TTnet'in sitesinden öğrenebilirsiniz. Aldığınız oyunlar TTnet müşterilerinde faturaya yansıyor. Taksit yaparsanız o ay ki taksit ücreti faturaya yansır.

Bulmuşken sorayım dedim, bu mağazadan aldığımız oyunlar ay sonu faturaya mı yansıyor? Ayrıca ben ttnet adımı şifremi de bilmiyorum bu mağazadan yine de alışveriş yapabilir miyim?
12 ay' a kadar taksit imkanı var. TT net faturana yansıtıyorlar. 444 0375' i arayarak şifrenizi edinebilirsiniz. Ayrıca Playstore' a üye olduktan sonra, güvenle ve taksitle alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Ben cevaplayayım. Evet TTnet müşterisi değilseniz de alışveriş yaparsınız. TTnet müşterisi olursanız taksitlendirme ve indirimlerden yararlanırsınız. Şifreyi ve adınızı bilmiyorsanız TTnet'in sitesinden öğrenebilirsiniz. Aldığınız oyunlar TTnet müşterilerinde faturaya yansıyor. Taksit yaparsanız o ay ki taksit ücreti faturaya yansır.
Kayıt olurken ttnet müşterisi değil seçeneğini seçiyorum ama ttnet tek şifre soruyor. Bu ttnet tek şifre siteye girerken kullandığımız şifremi oluyor ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı