30 yaşında olmak

Atakan0006

Decapat
Katılım
25 Temmuz 2023
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hiç gelmeyecek galiba dediğim o yaş geldi çattı. Hiç bir yaşımda bu kadar tuhaf hissetmemiştim :) Sanki bazı şeyler için çok geç kaldım gibi. Ne 20li yaşlarımın başındaki gibi enerjik hissediyorum nede hep eğlendiğim şeyleri yapmaktan keyif alabiliyorum. Galiba en son doğum günümü lise dönemlerinde kutlamıştım o kadar uzun zaman olmuş ki. Şans ya işte bugün de gece nöbetime denk geldi 30. yaşım. Normalde negatif düşünmem, stres yapmam ama bugece garip bi buhran var üstümde nede çabuk geçmiş 30 sene.

Umarım mutlu, huzurlu, sağlıklı nice otuzlarımız olur...
 
Hiç gelmeyecek galiba dediğim o yaş geldi çattı. Hiçbir yaşımda bu kadar tuhaf hissetmemiştim :) sanki bazı şeyler için çok geç kaldım gibi. Ne 20'li yaşlarımın başındaki gibi enerjik hissediyorum ne de hep eğlendiğim şeyleri yapmaktan keyif alabiliyorum. Galiba en son doğum günümü lise dönemlerinde kutlamıştım o kadar uzun zaman olmuş ki. Şans ya işte bugün de gece nöbetime denk geldi 30. yaşım. Normalde negatif düşünmem, stres yapmam ama bugece garip bir buhran var üstümde ne de çabuk geçmiş 30 sene.

Umarım mutlu, huzurlu, sağlıklı nice otuzlarımız olur...

Yolun yarısına daha 5 sene var. Hayat her zaman dolu dolu yaşanabilir hocam,mutlu yıllar.
 
Hele birde issiz giriyorsan 30 yasına, atlatılması çok zor bir durum. Aksamları uyuyamıyordum, ev halkı bılgısayar acık elektrik cok gelecek dıye laf edıyordu. Yataga gırınce gelecek kaygısından vucudum titrerdi. Saat 1 re kadar iş ilanı bakıp uygun iş bulamamak. Deneyim ararlar ama yaş şartı koyarlar. Özel sektörsün yaş sınırı nedir ya.
Erkeksen yalnızsan dayın amcan baban yoksa iş bulman çok zor.

Güzel mutlu yaşların olsun. Hayatın merkezine kendini koy hep. 40 yaşların getırdıgı pişmanlıklar daha sert oluyor.
 
4 sene sonra ben de aynı şeyleri hissedecek miyim acaba? :(
 
Hele bir de issiz giriyorsan 30 yasına, atlatılması çok zor bir durum. Aksamları uyuyamıyordum, ev halkı bilgisayar acık elektrik cok gelecek diye laf edıyordu. Yataga gırınce gelecek kaygısından vucudum titrerdi. Saat 1 re kadar iş ilanı bakıp uygun iş bulamamak. Deneyim ararlar ama yaş şartı koyarlar. Özel sektörsün yaş sınırı nedir ya.
Erkeksen yalnızsan dayın amcan baban yoksa iş bulman çok zor.

Güzel mutlu yaşların olsun. Hayatın merkezine kendini koy hep. 40 yaşların getırdıgı pişmanlıklar daha sert oluyor.

İş buldun mu 24 yaşındayım yazdıklarınla aynı hissediyorum.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı