300-400 TL klavye önerisi

CaptainYgz

Hectopat
Katılım
3 Mayıs 2020
Mesajlar
32
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu yaptığım araştırmalar sonucu hiçbir sonuca varamadım :) aklımda Logitech G213 ya da Gamepower Calypso ürünleri var. (Mouse'ım Logitech G102) kafamda hep Logitech G213'ü istiyorum ancak F/P ürünlerine olan sevgim nedeniyle Calypso'da geliyor. Sizce G213 alsam mantıksız mı olur bu devirde?

Not: Amacım sadece oyun değil kod vs. yani hangisi daha kaliteli ise hedefim odur şimdiden teşekkürler.
 
Kesinlikle Gamepower ürünlerine bulaşma, Logitech G213 klavye′yi alabilirsin ama membran Switch var G213′te bu da 20-25 milyon tıklama ömrü sunuyor.
Trust GXT 890 cada′ya bak derim 50 milyon tıklama ömrü var.
.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı