300 IPS var mı bilmiyorum ama güncel modellerin çoğunda kullanılan 400 IPS - 40G sensörlerden birini kullanan en ucuz model:
Eksi yönleri: 92 gram olması ve 20 m Omron Switch'leri.![]()
Deep Cool MG350 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Deep Cool MG350 Kablolu RGB Optik Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Rampage vb. gereksiz modellere para kaptırmak yerine alınabilir.
Şu anda önerebileceğim 600 civarı f/p mouse yok ancak biraz üstüne çıkabilirim derseniz:Hocam boyutu hakkında bilginiz var mı acaba elim biraz büyükte. Bir de 600 civarı mosueta olabilir öneriniz var mı?
Saolun hocam öneriler için kablolu tercihim şahsen. Pil ve şarj mevzusu kablosuzda çok sıkıcı oluyor.Şu anda önerebileceğim 600 civarı f/p mouse yok ancak biraz üstüne çıkabilirim derseniz:
Boyutları da oldukça büyük, sorun yaşamazsınız.![]()
Delux M625PLUS-RGB-2.4G-Kablosuz Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 Plus (PMW3335) Kablosuz Optik Gaming Mouse Kablosuz ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı...shop.connectgame.com.tr
Saolun hocam öneriler için kablolu tercihim şahsen. Pil ve şarj mevzusu kablosuzda çok sıkıcı oluyor.
Eki Görüntüle 1834175
Kablolu da kullanılabiliyor zaten. Şarjı da kablosuyla doluyor yine aynı şekilde, kullanım sorunu çıkmıyor.
Bilmiyorum, araştırabilirsiniz.Hocam bir firmanın alt markası falan mı acaba daha önce hiç duymadım ama özellikleri güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.