300 Lira kaybettim

Moon 21

Kilopat
Yer
KKTC Girne
Saat öğlen 3 civarı noodle makarna almak için markete gittim, geri geldim herşey iyi mutlu bir şekilde bilgisayarın başına oturup film veya video açıp noodle yeme hayali kurduktan sonra elimi cebime götürmem ile heyecanlı dakikalarım başladı. Cüzdanımın cebimde olmadığını farketmiştim. İçinde 300 liram ve kimlik kartım vardı. 20 dakikaya yakın acaba etrafamı koydum diye aradıktan sonra dışarıya çıkıp yürüdüğüm her santimi 2-3 saat boyunca aradım. Market kasiyerine sordum görmedim diyor, 4. saat vazgeçtim, aylar boyunca gereksiz şeylere para vermeyip biriktirdiğim para bir dakika içinde kayboldu, paranın miktarına değil buna üzülüyorum.

Yol üzerinde başka esnaf var mı? Onlara da sordunuz mu? Belki yolda bulan biri oraya bırakmış olabilir. Bir de fişiniz üzerinde zaman bilgisi vardır. Marketten rica etseniz belki kamera görüntülerinden orada düşürdünüz mü düşürmediniz mi izleyip yardımcı olabilirler.

Ben de geçen gün 100 TL düşürdüm tabi anlamam uzun sürmedi öğrenci olunca. Benim bulmam 5 dk da buldum. Suriyeli bir adam bulmuş parayı. Neyse ki iyi biri çıktıda beni ararken görünce parayı teslim etti ama etmeyebilirdi de. Senin cüzdan anlaşılan öyle birine denk gelmedi. Ama umudu kesmemek
gerekir, orada ki esnaflara sor olmadı polise başvur belki kameraya denk gelmiştir. Geçmiş olsun.

Zor bir ihtimal ama kimlik bilgilerinle üzerine şirket açılması vb. bir durumdan korunmak için ticaret sicil müdürlüklerine başvurarak durumu bildirebilirsin.

Yol üzerinde başka esnaf var mı? Onlara da sordunuz mu? Belki yolda bulan biri oraya bırakmış olabilir. Bir de fişiniz üzerinde zaman bilgisi vardır. Marketten rica etseniz belki kamera görüntülerinden orada düşürdünüz mü düşürmediniz mi izleyip yardımcı olabilirler.
Bu aklıma gelmemişti, marketin yan tarafında bir cafe vardı, ama bulan kimsenin esnafa vericeğini düşünmüyorum, polise verir iyi biriyse, esnafa güvenmez. Markete gidip kamera görüntülerine bir bakacağım.
Emniyete gitmedim. Tavsiyeniz üzerine eğer market kamera görüntülerinden sonuç çıkmaz ise gideceğim.
Herkese teşekkür ederim.
@thedarknight Bu biraz uğraştıracak gibi.

@Moon 21

Bu ödül bana neden gelmedi benimki de 8 Aralık.

Dosya Ekleri

• 1576517061028.png
    1576517061028.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 64
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı